Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτεται στο TLIFE και δηλώνει, “η Κωνσταντίνα έχει τα φόντα για να πάει μπροστά”!

Στ ΄αλήθεια, στα ψέματα η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει σιγά-σιγά να πλησιάζει προς το τέλος της, γι ΄αυτό και όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν αρχίσει να κάνουν τον απολογισμό τους. Αυτό ακριβώς κάνει και η Ναταλία Γερμανού, μιας και αυτή η χρονιά που πέρασε ήταν για ΄κείνη από τηλεοπτικής απόψεως μία πλήρης χρονιά. Μία χρονιά συναρπαστική που το αποτέλεσμα ήταν να της χαρίσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό ταξίδι.

Μία ανάσα πριν φτάσει η Ναταλία στον προορισμό της και τα φώτα του στούντιο κλείσουν, μιλά μαζί μας για το ταξίδι αυτό, μιας και ως γνωστόν το ταξίδι είναι αυτό που πάντα έχει σημασία. Κυρίες και κύριοι η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτεται στο TLIFE!

– Λοιπόν, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν σιγά-σιγά μας αποχαιρετά. Τον απολογισμό σου τον έχεις κάνει; Τι γεύση σου αφήνει αυτή η τηλεοπτική χρονιά;
– Σαφέστατα και αυτή η χρονιά μου αφήνει μία γλυκιά, μία απολαυστική γεύση. Δεν μπορώ να σου πω ότι ανοίγω σαμπάνιες – γιατί είναι και σεμνή παρουσιάστρια (γέλια) – σε ότι έχει να κάνει με τα νούμερα, όμως, σίγουρα είμαι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένη από την απόδοσή μου.

– Αργησες αλλά τα κατάφερες; Γιατί η αλήθεια είναι πως άργησες να βρεις το ύφος και την όλη τηλεοπτική λογική που έπρεπε να ακολουθήσεις στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, κάνοντας ένα light night show…
– Δεν θα σου πω όχι, έχεις χίλια δίκια. Οντως μου πήρε περίπου δύο μήνες για να καταφέρω να βρω τα νέα μου τηλεοπτικά πατήματα. Μου πήρε δύο μήνες για να αποχωριστώ την πιο… γλυκιά τηλεοπτική λογική που είχα πέντε ολόκληρα χρόνια ως παρουσιάστρια μίας πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής. Χρειάστηκε χρόνο για να αποχωριστώ την τακτική της αγιογραφίας που ακολουθούσα, όπου τα πάντα τα έβλεπα ρόδινα και επίσης λάτρευα τους πάντες (γέλια).

Επιτέλους ,όμως, το φωτοστέφανο το πέταξες και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε μία σειρά συνεντεύξεων με πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες προσωπικές εξομολογήσεις. Αλήθεια, δεν είχες παρεξηγήσεις και γκρίνιες από καλεσμένους που είχαν θάρρος μαζί σου και πίστεψαν ότι το… παρατράβηξες με τις ερωτήσεις σου;
– Ποιος είπε πως δεν είχα; Δεν πρόκειται να σου πω με ποιους δημιουργήθηκσν θεματάκια ,όμως, ναι είχα αντιδράσεις του τύπου “Ναταλία γιατί μου το ρώτησες αυτό το πράγμα στον αέρα”, ή “σε παρακαλώ κόψε στο μοντάζ τις συγκεκριμένες απαντήσεις μου”.

– Και; Υπήρξαν τελικά πράγματα που δεν είδαμε γιατί κόπηκαν στο μοντάζ;
– Οχι βέβαια, γιατί αυτή η εκπομπή έπρεπε να έχει ένα συγκεκριμένο στυλ και ύφος και αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου αυτό το ύφος και το στυλ να προσπαθήσουμε να το υπηρετήσουμε και να μην αρχίσουμε τις… εκπτώσεις και τις υποχωρήσεις. Αλλωστε, αν κάναμε κάτι τέτοιο, τότε αυτή η συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα είχε κανένα λόγο ύπαρξης. Και πάνω σε αυτή την λογική θα κινηθούμε και του χρόνου αν και εφόσον φυσικά συνεχίσουμε…

– Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, το κανάλι ενδιαφέρεται η “Γερμανού να ξανάρθει” και του χρόνου.
– Οντως έχουν γίνει κάποιες θετικές κουβέντες, υπάρχει ένα θετικό κλίμα σε σχέση με την εκπομπή ,όμως, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Θα παρθούν προς το τέλος του μήνα. Ετσι, μόνο το κανάλι για την ώρα γνωρίζει το τι ακριβώς θα μας συμβεί του χρόνου.

– Οπως και να ΄χει στο δυναμικό του καναλιού παραμένεις, γιατί είχες υπογράψει πέρσι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
– Ακριβώς. Απλά πρέπει να δούμε οριστικά αν συνεχίζουμε με το συγκεκριμένο προιόν, ή αν προχωράμε σε κάτι άλλο.

– Απ ΄ότι αντιλαμβάνομαι, εσύ θες να συνεχίσει η εκπομπή ως έχει…
– Σαφέστατα, γιατί είναι μία εκπομπή που αγάπησα πολύ, που πέρασα μαζί της έναν συναρπαστικό χειμώνα, που έμαθα πολλά και που πιστεύω πως έχει την δυναμική για να τα πάει ακόμα καλύτερα τωρα που οι πρώτες μας συστάσεις με τον κόσμο έγιναν και άρχισε να χτίζεται μία συγκεκριμένη σχέση. Αλλωστε όλα τα νέα πράγματα στην τηλεόραση θέλουν τον χρόνο τους για να… δέσουν.

Ξεκίνησες να παίζεις αργά – κάπου εκεί γύρω στις 11.30 μ.μ.- τώρα που έχεις φτάσει λόγω “Voice” να βγαίνεις στον αέρα πολύυυυ αργά, κάπου εκεί γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα πως αισθάνεσαι;
– Στη αρχή το φοβήθηκα. Ομως, έκανα ένα ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, τον Γιάννη Λάτσιο, είχα μαζί του μία μεγάλη κουβέντα, ο άνθρωπος με διαβεβαίωσε ότι θα πάνε όλα καλά, μου είπε να μην ανησυχώ, έτσι κι εγώ ηρέμησα και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα πήγαν όντως καλά. Η εκπομπή όχι μόνο δεν βγήκε χαμένη από αυτή την μετακίνηση, αλλά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε – παίρνοντας lead-in από το “Voice” – ήταν απίστευτα.

– Αυτή η εκπομπή φέτος σε γύρισε πίσω, στην αρχή, στο πρώτο σου σκαλοπάτι ως παρουσιάστρια μιας και βρέθηκες να υπηρετείς κάτι εντελώς διαφορετικό απ ΄ότι είχες κάνει μέχρι τώρα. Οι δυσκολίες προσαρμογής πολλές και το ταξίδι της αναζήτησης δύσκολο και επίπονο. Υπήρξαν στιγμές που να σκέφτηκες “τι το ήθελα και εγκατέλειψα το πρωινό, το καναπεδάκι μου, το σιγουράκι μου”, είτε αυτό γινόταν στον Alpha, είτε οπουδήποτε αλλού.
– Οχι, με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι δεν το μετάνοιωσα ούτε στιγμή που αποφάσισα να γυρίσω τηλεοπτική σελίδα και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Τα νέα ξεκινήματα μπορεί να είναι δύσκολα, μας κρατούν ,όμως, ζωντανούς και δημιουργικούς.

– Η φετινή χρονιά ήταν μία χρονιά που…
– Επρεπε να ζήσω! Ηταν μία χρονιά συναρπαστική. Μία χρονιά γεμάτη νέες εμπειρίες για μένα που με με έκανε τηλεοπτικά πιο ώριμη. Ηταν μία πολύτιμη χρονιά.

– Αυτό που είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό με την περίπτωσή σου – μιας και οι περισσότεροι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους – είναι ότι έχεις μία ψυχραιμία και απέναντι στις αυστηρές κριτικές και απέναντι στα καυστικά σχόλια, μέχρι και απέναντι στα σχόλια όλων των φίλων σου στα social media.

– Ετσι μεγάλωσα… Μεγάλωσα μαθημένη ν΄ακούω. Αν εξαιρέσεις τις κακεντρέχιες ή τις χυδαιότητες που μπορεί για παράδειγμα να συναντήσεις κάποια στιγμή στο Twitter, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις από τις επισημάνσεις ανθρώπων που είτε σε αγαπούν, είτε σε εκτιμούν, είτε σε σέβονται. Και γι ΄αυτό σιχαινόμουν ανέκαθεν τις αυλές και τους αυλικούς…

– Δηλαδή;
– Σιχαινόμουν να έχω γύρω μου ανθρώπους που ολημερίς φρόντιζαν να μου λένε πόσο τέλεια τα κάνω όλα. Οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι μου τα ΄χώνουν κανονικά (γέλια). Και να σου πω και κάτι; Μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τι σου γίνεται και που ακριβώς βρίσκεσαι.

Δεν σε ενοχλεί ούτε και το γεγονός ότι στα social media πολλοί έχουν φτάσει στο σημείο να σου κάνουν κρίσεις και επικρίσεις ακόμα και για την προσωπική σου ζωή;
– Οχι… Σιγά μην έχω πρόβλημα αν ο άλλος με διάθεση χιούμορ ή με ευγένεια, μου πει για παράδειγμα “πήρες… κασετίνα στο αγόρι σου”; Του απαντάω και εγώ με χιούμορ.

– Αλήθεια, όλο αυτό το… χιουμοράκι με την προσωπική σου ζωή που είναι πια τόοοοσο “φορεμένο” δεν σε ενοχλεί;
– Οχι… Θα κάτσω να ασχοληθώ αν ο άλλος μετά από τρία και τέσσερα χρόνια εξακολουθεί να λέει τα ίδια και τα ίδια και να χρησιμοποιεί τα ίδια παλιομοδίτικα αστεία; Πρόβλημά του αν είναι κολλημένος. Τι θα κάτσω να ασχοληθώ και να του πω “αμάν ρε φίλε τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές” γιατί; Σάμπως δεν το ξέρει; Η΄ για να βγω εγώ στο τέλος η… κομπλεξική; Μωρέ ας λένε ότι θέλουν, αρκεί φυσικά όλα αυτά να μην είναι χυδαιότητες.

– Και μιας και ήρθαμε στα προσωπικά σου, καλέ παραλίγο να σε παντρέψουν φέτος τα έντυπα και τα sites με τον Μάνο Ιωάννου! Τι γίνεται τελικά παντρεύεσαι, γιατί αν είναι να ραφτώ…
– Πας καλά; Με βλέπεις να είμαι παντρεμένη ή σε καμία προγαμήλια προετοιμασία (γέλια);

Δηλαδή, δεν το σκέφτεσαι να νοικοκυρευτείς;
– Μα είμαι ήδη νοικοκυρεμένη. Για μένα που έχω μάθει τόσα χρόνια να ζω μόνη, ο γάμος είναι… ξενοικοκύρεμα!

Αρα, ούτε συζείς…
– Οχι, ούτε συζώ και δεν ξέρω και όλα αυτά πως κυκλοφορούν προς τα έξω. Περνάω καλά έτσι όπως ακριβώς είμαι, αυτό δεν φτάνει; Πρέπει σώνει και ντε να κάνω και κάτι παραπάνω;

– Λοιπόν, αν νομίζεις πως θα τελειώσω αυτή την κουβέντα μαζί σου χωρίς να σε ρωτήσω για τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απατάσαι… Και προχωρώ ακάθεκτη και σου ρωτώ φέτος από τον Alpha δεν δέχτηκες καμία πρόσκληση;
– Οχι, νομίζω πως δεν δέχτηκα καμία πρόσκληση…

– Αν σε προσκαλούσαν από το “Μες την καλή χαρά” θα πήγαινες;
– Φυσικά γιατί όχι;

– Φέτος την έχεις δει καθόλου την εκπομπή;
– Πριν από λίγες ημέρες που έπρεπε Σάββατο να πετάξω για Θεσσαλονίκη και είχα ξυπνήσει πιο νωρίς.

Και; Η πολυσυζητημένη και κατά πολλούς υπερεκτιμημένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πως σου φάνηκε;
– Εχει κάνει απίστευτη πρόοδο. Καμία σχέση με το κορίτσι με το οποίο συνεργαζόμουν πέρσι στην εκπομπή. Εχει χαλαρώσει, έχει ομορφύνει, είναι άνετη με το φακό και φοβερά “συμφιλιωμένη” με όλη την θεματολογία του πρωινού.

Πάντως όπως και να ΄χει εξακολουθεί να αλωνίζει στο πλατό χωρίς να σέβεται κανέναν και τίποτα. Για εκείνη η εκπομπή πρέπει να είναι πάση θυσία one woman show, γι ΄αυτό και με κάθε τρόπο εξαφανίζει τους πάντες. Από συνομιλητές -καλεσμένους, μέχρι και τους συμπαρουσιαστές της που έχουν γίνει… αόρατοι!
– Να σου πω κάτι Νάνσυ μου; Και αυτό δεν θέλω ν ΄ακουστεί κάπως. Μαγκιά της! Ο καθένας διεκδικεί τον χώρο του και απλώνεται όσο οι άλλοι του το επιτρέπουν. Μήπως ,λοιπόν, όλοι οι υπόλοιποι απλώς δεν διεκδικούν τον χώρο που τους ανήκει;

– Τελειώνοντας, πιστεύεις πως η “πέτρα του σκανδάλου” κατά τα Media, Κωσταντίνα Σπυροπούλου έχει το τηλεοπτικό ταλέντο, έχει το χάρισμα για να πετύχει στον χώρο;
– Πιστεύω πως η Κωνσταντίνα είναι ένα άτομο που σίγουρα δουλεύει σκληρά και από την στιγμή που έχει το φιλότιμο, αλλά και την φιλοδοξία για να πετύχει, θα τα καταφέρει. Εχει όλα τα φόντα που χρειάζονται για να πετύχει !!!

Read More

And More