“JOY: It’s inside you”! Τα τηλε-παρατράγουδα συνεχίζονται. Μάθε τι έχει συμβεί.

Τι να πω; Δεν μπορεί την έχουν ματιάξει αυτή την εκπομπή! Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα μέχρι και σήμερα, τα τηλε-παρατράγουδα που την ακολουθούν δεν λένε να τελειώσουν. Ο λόγος; Ο λόγος για το “JOY: It’s inside you” που η μαύρη αλήθεια είναι πως τίποτα δεν του πάει… δεξιά.

Ετσι, μετά την απογοητευτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, μετά την λαχτάρα που πέρασε με την αρχική απόφαση των υπευθύνων του Mega που ήθελε το “JOY” από Γενάρη να μην βγαίνει στον αέρα, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη, μετά τον μαραθώνιο αναζήτησης νέας οικοδέσποινας (βλέπε Τζένη Μπαλατσινού), τώρα πρέπει σου λέει να αντιμετωπίσουμε και την… εμπλοκή της κατσαρόλας!

Δεν το ΄πιασες το υπονοούμενο; Ο chef της εκπομπής αποχώρησε γιατί διαφώνησε για διάφορα με τους συντελεστές της εκπομπής και το κυριότερο; Γιατί σου λέει τόλμησε να κάνει την επανάστασή του και να ανεβάσει ένα άκρως… επαναστατικό κείμενο στα social media μέσα από το οποίο έκανε “καινούργιο” έναν συνάδελφό του, το οποίο προφανέστατα και δεν εκτιμούσε και ιδιαίτερα, κάτι το οποίο στην συνέχεια – αν έχω καταλάβει καλά – δεν άρεσε και κάπως έτσι οδηγήθηκε προς την έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, Ο λόγος για τον σεφ, Διονύση Αλερτά, ο οποίος έγραψε αρχικά στο λογαριασμό του στο Facebook : «Με παίρνει δημοσιογράφος τηλ αφού λέμε τα τυπικά καλή χρονιά και τέτοια καλορίζικο το μαγαζί κτλ. .μου προτείνει να κάνει φωτογράφηση στο μαγαζί μου με τον “αμπαλο” άσχετο τηλε-σεφ μάγειρα του περιοδικού τους που θα κάνει τον “Ζαχαροπλάστη” στο μαγαζί μου και στον πάγκο μου…ακόμα και σε μπουρδέλο να πας την θέση της πουτ@ν@ς δεν την παίρνεις» .

Για να προσθέσει λίγο αργότερα:

«Θα θελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στο “joy” για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα. Απλά αποχωρώ γιατί έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να είμαι στο κανάλι η να διαγράψω ένα post που έκανα για κάποιον “chef..” μάγειρα που την βλέπει και ζαχαροπλάστης. Δεν ήταν δύσκολη η επιλογή μου ..με χαρά υποστηρίζω την άποψη μου».

Μετά απ ΄όλα αυτά εγώ έχω να πω ένα: “Ποιος άπλωσε τα ρούχα στη ταράτσα; Ε;;;”

Read More

And More