To “JOY” συνεχίζει τελικά στο Mega, αποχωρεί η Αφροδίτη Γραμμέλη!

Από εκεί που είχαν αρχίσει όλοι σιγά-σιγά να… πακετάρουν, μιας και είχε αποφασιστεί η ανατολή της νέας χρονιάς να μην τους έβρισκε και πάλι στον αέρα του Mega, τελικά τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και όχι οι τίτλοι του τέλους δεν θα πέσουν στο “JOY: It’s inside you” στο τέλος του μήνα και πριν προλάβει να μπει το 2015.

Παρά την ομολογουμένως απογοητευτική πορεία που σημειώνει κάθε εβδομάδα η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης, οι Megaλικοί αποφάσισαν να μην ρίξουν πρόωρα τους τίτλους του τέλους, αλλά να επιμείνουν για λίγο ακόμη μπας και γίνει το θαύμα.

Με άλλα λόγια, οι Megaλικοί αποφάσισαν το “JOY” να συνεχιστεί κανονικά και το 2015, δοκιμάζοντας μάλιστα να το μεταφέρουν και πιο νωρίς στο πρόγραμμά τους, στην προσπάθειά τους να βρουν χώρο απέναντι στο πρωινάδικο του “Ε” , “Στα καλά καθούμενα”, αλλά και να εκμεταλλευτούν και την άθλια πορεία της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” ,όπως επίσης και το κενό που θα δημιουργηθεί στο πρόγραμμα του Alpha από τα μέσα Γενάρη και μετά που όπως ακούγεται η με το ζόρι ξανθιά παρουσιάστρια δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού και το “Σπιτάκι” της θα έχει πάει για… κατεδάφιση.

Και μπορεί το “JOY” να πήρε το… φιλί της ζωής από το Mega, όμως, η εκπομπή θα έρθει στους δέκτες μας αμέσως μετά τις γιορτές με μία σοβαρή απώλεια κι αυτή δεν είναι άλλη από την απώλεια της Αφροδίτης Γραμμέλη, η οποία παρά τα ευχάριστα μαντάτα, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή. Την είδηση αυτή δε, έσπευσε και η ίδια να επιβεβαιώσει απόψε το βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!

“…Στο Joy γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, δούλεψα όμορφα, ένιωσα αγάπη. Συνεργάστηκα με έναν υπέροχο ονειροπόλο, τον Dimitris Argyropoulos , που με στήριξε, με αγκάλιασε και με εμψύχωσε σε κάθε μου βήμα. Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω, τουλάχιστον τυπικά. Ουσιαστικά είμαι πάντα στην παρέα του Joy. Γιατί το joy είναι inside me…”


Read More

And More