Πρωινή… βόμβα! Εκτός “Mega με μία” μένει η Δέσποινα Καμπούρη.

Πρωινή… βόμβα! Μία ανάσα πριν την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του “Mega με μία”, η Δέσποινα Καμπούρη βρίσκεται εκτός εκπομπής και φυσικά εκτός Mega!

Ναι, μόλις επτά μέρες πριν την πρεμιέρα και η δημοσιογράφος δεν θα ανήκει λέει στα πρόσωπα εκείνα που είχαν αποφασιστεί εδώ και καιρό πως θα βρισκόντουσαν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού και την παρουσία των οποίων στο πάνελ της εκπομπής εννοείται πως επιβεβαίωναν όλο αυτό το καιρό οι κύκλοι του καναλιού.

Η απομάκρυνση της δημοσιογράφου από το δυναμικό της νέας εκπομπής οι πληροφορίες λένε πως έγινε μετά από μία σειρά νέων συζητήσεων που είχαν οι Megaλικοί, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει στιγμή να μελετούν το πως ακριβώς μπορούν να στήσουν καλύτερα το συγκεκριμένο πρωινό, για το οποίο και ως γνωστόν έχουν ήδη χυθεί τόνοι μελάνης.

Ετσι ,λοιπόν, εντελώς στα ξαφνικά και επίσης εντελώς στα… τηλε-αψυχολόγητα, η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί και την θέση της λέγεται πως έρχεται να πάρει η Χριστίνα Πολίτη. Η Χριστίνα Πολίτη σύμφωνα με τα όσα ακούγονται είναι λέει η επικρατέστερη διάδοχος και προσωπικά έχω να σου πω, πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν με τρελαίνει καθόλου.

Και αυτό γιατί; Γιατί θα προτιμούσα σε μία καθημερινή, πρωινή, διασκεδαστική παρέα να υπάρχει ένα φρέσκο, πιο μοδάτο και προχωρημένο πρόσωπο, από ένα πρόσωπο την παρουσία του οποίου σε διάφορα πάνελ την έχουμε δει μέχρι τώρα, πολλάκις.

Επιτέλους, σε αυτή την ζωή αλλά και στην tv, ας βάλουμε λίγο φαντασία, λίγη φρεσκάδα, λίγη διαφορετικότητα. Γιατί να παρελαύνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και ίδιοι από τα ίδια τηλεοπτικά πόστα χρόνια ολόκληρα;

Πρώτο Ασχετο: Η Χριστίνα Πολίτη δεν είχε δεσμευτεί με το “Ε” για συνεργασία με την εκπομπή “Αποκαλυπτικά”; Δεν είχε σταλεί από το κανάλι επίσημη ανακοίνωση για ΄κείνη; Μάλιστα απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι απλά είχαν κλείσει, αλλά είχε στα χέρια της και το σχετικό συμβόλαιο που της είχε στείλει το κανάλι!!!

Δεύτερο Ασχετο: Να το πω κι αυτό! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, η εντολή που έχει δοθεί από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Mega προς όλους και προς όλες τις κατευθύνσεις είναι “ότι θέλει ο Μάρκος”! Τόσο πιστεύουν τον Μάρκο Σεφερλή και όλο αυτό το νέο τηλεοπτικό βήμα που ετοιμάζεται να κάνει, με αποτέλεσμα η φαντασία μας να… εξάπτεται ακόμα περισσότερο για το τι πρόκειται να δούμε την επόμενη εβδομάδα στους δέκτες μας!


Read More

And More