Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε για το αν θα τον δούμε στο “Just the two of us”! Τι λέει επίσης για την Ζέτα και την Δέσποινα;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τους υπευθύνους του Mega να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον Γιώργο Καπουτζίδη, προκειμένου να δουν το κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, να αναλάβει ξανά την παρουσίαση του “Just the two of us”.

Η κάμερα ,λοιπόν, από “Το Πρωινό” ΑΝΤ1, συνάντησε τον Γιώργο και παρά το γεγονός ότι το ρεπορτάζ που “τρέχει” αφορά στο αντίπαλο κανάλι, δηλαδή, το Mega, δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν αν τελικά ισχύουν όλα αυτά που ακούγονται και εκείνος με την σειρά του δεν δίστασε να τους αποκαλύψει το τι ακριβώς συμβαίνει…

“Όχι, η παρουσίαση δεν είναι στα σχέδια, ούτε τα δικά μου ούτε του καναλιού. Είναι ξεκάθαρα τα σχέδια και του καναλιού και τα δικά μου. Έχουμε αποφασίσει να δουλέψουμε πολύ για να βγάλουμε μια σειρά του χρόνου τον Οκτώβριο”,δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη ο Γιώργος, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει πως αν όντως το σόου το αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια (όπως επίσης ακούγεται) θα νιώσει πολύ μεγάλη χαρά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε επίσης να μιλήσει και για την παρουσία της καλή του φίλης, Δέσποινας Βανδή στο “The Voice” : “Η Δέσποινα Βανδή μου άρεσε πολύ, καθώς και όλη η κριτική επιτροπή. Είχα χρόνια να δω κάτι τόσο ωραίο. Οι κριτές αντιμετώπισαν με σεβασμό και εκτίμηση τους διαγωνιζόμενους.”

Read More

And More