Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι της πόλης στο “Ε”!

Μαζί στην ζωή, μαζί και στην… tv, όπως το επιβάλλει άλλωστε και η τηλεοπτική μόδα της εποχής. Η Κατερίνσ Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης το ΄παν και το ΄καναν. Αποφάσισαν να ενώσουν κι αυτοί τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις και το επαγγελματικό τους ταμπεραμέντο και να δουν για το αν αυτό το χειμώνα η τηλεοπτική τους τύχη τους χαμογελάσει.

Η Κατερίνα και ο Κρατερός είναι το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι της πόλης και θα τους δούμε παρέα από Οκτώβρη στο “Εψιλον”, το οποίο και επιχειρεί αυτή την σεζόν να έχει μία δυνατή παρουσία στο τηλεοπτικό προσκήνιο, διεκδικώντας ένα σημαντικό κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να παρουσιάζει μαζί ψυχαγωγικό μαγκαζίνο κάθε Σαββατοκύριακο πρωί. Παρόλα αυτά στην επίσημη ανακοίνωση που φρόντισαν να στείλουν τα στελέχη του καναλιού χθες στα Μέσα, δεν διευκρινίζουν το τι ακριβώς ετοιμάζουν μαζί τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

«…Η οικογένεια του Ε μεγαλώνει και ομορφαίνει, με το αγαπημένο μας ζευγάρι να εντάσσεται από Σεπτέμβρη στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.
Η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη θα είναι από τη νέα σεζόν, μαζί στις οθόνες μας, με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Ε!
Η διοίκηση και τα στελέχη του Ε καλωσορίζουν τους νέους συνεργάτες με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και με τη δέσμευση για ομαδική δουλειά και άψογη συνεργασία για την επίτευξη των κοινών μας στόχων…»

Read More

And More