Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Με πολλά χαμόγελα και μεγάλη χαρά η πρώτη τους καλημέρα…

Με πολύ χαμόγελο και απίστευτη χαρά, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν σήμερα το πρωί το ντεμπούτο τους στους μικρούς μας δέκτες έτσι… “Στα καλά καθούμενα” μέσα από το “Ε”! Το αγαπημένο ζευγάρι πραγματικά κατενθουσιασμένο ξεκίνησε αυτή την νέα του κοινή, τηλεοπτική προσπάθαια και αν κρίνουμε από τις πρώτες εντυπώσεις θα τα πάνε πάρα πολύ καλά, γιατί και το… χουν με την τηλεόραση και… χημεία από το σπίτι κουβαλάνε!

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή φέτος για σας. Δουλεύουμε πάρα πολύ για να βγάλουμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα που θα είναι ειλικρινές, έντιμο, αξοπρεπές, γεμάτο χαρά, κέφι… Είχα πολύ καιρό να προετοιμάσω έναν πρόλογο αλλά δεν είπα τίποτα από όλα αυτά που είχα σχεδιάσει. Αυτό που μου βγαίνει να πω είναι το πόσο χαρούμενη είμαι. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ, είμαστε οικογένεια -όχι μόνο εγώ με τον Κρατερό- όλοι μαζί. Δεν πίστευα όταν με πρωτοπήραν τηλέφωνο από το “Εψιλον” ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή να βγούμε στον αέρα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε », αυτές ήταν οι πρώτες χαρακτηριστικές κουβέντες της Κατερίνας προς τους τηλεθεατές.

Μαζί με την Κατερίνα και τον Κρατερό είδαμε δίπλα τους τον πολύ συμπαθητικό και ευγενή πάντα Δημήτρη Μακαλιά, όπως επίσης και την γλυκιά και λόου προφάιλ Ολγα Λαφαζάνη.

Την εκπομπή την παρακουθήσαμε και σήμερα, θα την δούμε και αύριο που δεν θα είναι πρεμιέρα και εννοείται πως θα σας πούμε τις εντυπώσεις μας και τα σχόλιά μας !!!

Read More

And More