Κατερίνα Καραβάτου: Η απάντησή της στις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Με το… βαμβάκι έσφαξε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Κατερίνα ήταν καλεσμένη στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και εννοείται πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία να την ρωτήσει αν διάβασε την πρόσφατη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο “People” και αν έχει πληροφορηθεί τα όσα έχει πει για ΄κείνη με την γνωστή της… τηλε-σεμνότητα η με το… ζόρι παρουσιάστρια του Alpha.

Η μπουκλαρισμένη, ξανθιά tv persona του καναλιού της Κάντζας – η οποία κάθε Σαββατοκύριακο μας υπενθυμίζει πως ποτέ δεν θα σταματήσει να ισχύει στη τηλεόραση η… δικτατορία του οξυζενέ – δήλωσε την περασμένη Κυριακή σε θερινή συνέντευξή της: “Είδες η Κατερίνα που ήρθε πέρσι στην εκπομπή; Δική μου ιδέα ήταν, εγώ τη σκέφτηκα.Ήταν ένας άνθρωπος που μου άρεσε πολύ τηλεοπτικά και ένιωθα ότι θα ταιριάζαμε. Το κανάλι μού είχε προτείνει να κάνω το πρόγραμμα εγώ με τον Κρατερό και είχα αντιπροτείνει την Κατερίνα, γιατί ένιωθα καλύτερα να είμαι με μια γυναίκα”. Ντόιιιινγκ!!!

Αλλά τι μου κάνει εντύπωση; Αμα είσαι καταξιωμένος σε αυτό το χώρο, με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ κι αν σαρώνεις στους πίνακες τηλεθέασης, εννοείται πως εσύ αποφασίζεις και το κυριότερο; Εχεις και μεγάλη τηλεοπτική καρδιά!!! Μωρέ ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό…

Γυρίζω στα της Κατερίνας, γιατί παρασύρθηκα… Τόσο ο Γιώργος ,λοιπόν, όσο και η Φαίη Σκορδά ρώτησαν συγκεκριμένα την οικοδέσποινα του “Στα καλά καθούμενα”:

“Να μην σε ρωτήσουμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δήλωσε ότι σε επέλεξε για το πρωινό, γιατί ήθελαν τον Κρατερό και επέλεξε εσένα”.

“Όποτε η ερώτηση είναι να μην με ρωτήσεις;” απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου με χιούμορ για να της ανταπαντήσει με ερώτηση η Φαίη Σκορδά:

“Το διάβασες ή πρώτη φορά το ακούς;”

“Μου το είπαν”, εξομολογήθηκε η Κατερίνα και έσπευσε να συμπληρώσει χωρίς να χάσει στιγμή την ψυχραιμία της και την τηλεοπτική της ευγένεια:

“Και μετά είπα και εγώ “Όσο ζεις, μαθαίνεις”…”

Αυτά είναι… Και μην ξεχνάς, όλοι αγαπιούνται στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει και στα τηλεοπτικά πλατό!


Read More

And More