Save Κατερίνα Καραβάτου stop…

“Save Κατερίνα stop”! Αλήθεια σας λέω πραγματικά αυτό τον χειμώνα έχω λυπηθεί – με την καλή έννοια πάντα – απίστευτα την Κατερίνα Καραβάτου. Το κορίτσι αναμφισβήτητα διανύει μία από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές χρονιές της και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά.

Τα προβλήματα με τα οποία ήρθε φέτος αντιμέτωπη η Κατερίνα πραγματικά ώρες – ώρες την ξεπέρασαν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει κάποιες φορές να τα κρύψει καλά πίσω από το μεγάλο της χαμόγελο. Παρόλα αυτά, αποφάσισα να ξεκινήσω μαραθώνιο στήριξης για εκείνη, όχι για την συνεργασία της με την με το… ζόρι ανερχόμενη παρουσιάστρια του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως οι περισσότεροι από ΄σας μάλλον θα υποθέσατε.

Αποφάσισα να ξεκινήσω εκστρατεία στήριξης για την Κατερίνα σε σχέση με το τηλεοπτικό δράμα που ζει, κάθε φορά που θα την πετύχουν οι κάμερες και τα μικρόφωνα μακριά από το πλατό της εκπομπής της. Κάθε φορά, μα κάθε φορά μόλις οι κάμερες και τα μικρόφωνα αντικρίσουν την Κατερίνα, την υποβάλλουν χωρίς δεύτερη σκέψη στο βασανιστήριο να απαντά σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με ποια άλλη; Μα φυσικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Λες και η Κατερίνα θα μπορούσε ποτέ να τους απαντήσει με ειλικρίνεια για ότι ακριβώς μπορεί να σκέφτεται ή για ότι ακριβώς μπορεί να αισθάνεται.

Αυτή η ερώτηση δε για το “αν είναι φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή το τι απαντά που δεν είναι φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου”, είναι η ερώτηση της χρονιάς!

Τι ήταν ,λοιπόν, τις προάλλες η πάντα αθώα, απονήρευτη και εκ διωκόμενη από τα άκαρδα Μέσα, Κωνσταντίνα να δηλώσει στο “Πρωινό Mou” ότι δεν είναι φίλες με την Κατερίνα; Εγινε πανικός!

Τόσος; Που είχε πριν από λίγες ημέρες ο Κρατερός Κατσούλης πρεμιέρα στο θέατρο και φυσικά οι κάμερες φρόντισαν να στήσουν καραούλι στην Κατερίνα για να της κάνουν την ερώτηση… κόλαφο σε σχέση με το τι απαντά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δεν την έχει κάνει φίλη της!!!

Ελεος και ήμαρτον μαζί… Δηλαδή, αν η Κατερίνα δεν μιλήσει για την Κωνσταντίνα πλέον δεν έχει να μας πει τίποτα απολύτως; Και τι μας νοιάζει αν η Κατερίνα και η Κωνσταντίνα δεν είναι φίλες; Με αυτή την έγνοια ξυπνάμε και κοιμόμαστε; Πάμε καθόλου καλά;

Επίσης γιατί μας νοιάζει τόσο πολύ το τι κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ποιους έχει φίλους και ποιους όχι; Ποια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να εισβάλλει καθημερινά στην ζωή μας με το έτσι θέλω μέσα από εκπομπές και ιλουστρασιόν σελίδες περιοδικών; Γιατί τα Μέσα έχουν ασχοληθεί τόοοσο με ΄κείνη; Γιατί “πουλάει” θα μου απαντήσετε… Μα αν εμείς δεν προσπαθούσαμε να την προωθήσουμε ντε και καλά δεν θα “πουλούσε”.

Η Κωνσταντίνα ξεκίνησε το… shopping! Η Κωνσταντίνα πήγε για… πιλάτες! Η Κωνσταντίνα… έβγαλε βόλτα τον σκύλο της! Η Κωνσταντίνα πήγε για… σκι! Ε και; Σιγά τα ωά, όπως λέγαμε και μικρές!

Ναι ένα ολόκληρο στύστημα έχει βαλθεί να καθιερώσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χωρίς η ίδια να έχει κάνει απολύτως τίποτα στην ζωή της για να καθιερωθεί. Απολύτως τίποτα για να διεκδικεί τα φώτα, την προβολή, τον δημόσιο λόγο…

Αφήστε την πρώτα να εκτεθεί τηλεοπτικά για τα καλά, να ψηθεί, να προσπαθήσει να μας παρουσίασει ότι υποτίθεται πως έχει, να μας πείσει για το ταλέντο και το ταμπεραμέντο της και μετά είμαστε και πάλι εδώ…

Γιατί ,λοιπόν, να σπεύδουμε να υποκλιθούμε στο απόλυτο τίποτα; Γιατί να σπεύδουμε να δοξάσουμε το… ντεκαπάζ! Γιατί να πρέπει μια ζωή να είμαστε καταδικασμένοι στην δικτατορία της… μπούκλας;

Δεν προχωρά η τηλεόραση; Δεν αλλάζουν τα δεδομένα; Δεν ωριμάζουν οι τηλεθεατές; Δεν αλλάζουν οι απαιτήσεις; Απλά, αναρωτιέμαι…

Read More

And More