Σε ζωντανή μετάδοση του χρόνου τα “Καρντάσιανς”!

Πολλοί βιάστηκαν να πουν φέτος πως τα “Καρντάσιανς” κόβονται, κάτι που δεν έγινε ποτέ! Αρκετοί ήταν στην συνέχεια και εκείνοι που επίσης έσπευσαν να υποστηρίξουν πως τα “Καρντάσιανς” δεν πρόκειται να επιστρέψουν του χρόνου στους δέκτες μας. Τελικά ποια είναι η αλήθεια; Εννοείται πως τα “Καρντάσιανς” θα βρίσκονται και την νέα τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας θα έρθουν στους δέκτες μας με πολύ πιο άγριες τηλεοπτικές διαθέσεις, μιας και πλέον το ραντεβού που θα κλείνουν κάθε εβδομάδα μαζί μας θα είναι σε ζωντανή μετάδοση και όχι σε μαγνητοσκόπηση.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύψε σήμερα ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 στους τηλεοπτικούς συντάκτες, οι Αντεννικοί αποφάσισαν τα “Καρντάσιανς” από Οκτώβρη να είναι live κάθε εβδομάδα στο prime-time του ΑΝΤ1, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα το ταμπεραμέντο και την τηλεοπτική “τρέλα” που διαθέτουν οι τρεις παρουσιαστές τους, μιας και η μαύρη αλήθεια είναι πως δεν λέει να βλέπεις σε… κονσέρβα ούτε τον Γρηγόρη, ούτε την Μαρία, ούτε ,όμως, και τον σαρωτικό Δημήτρη!

Κατά τα άλλα; Και αυτή την χρονιά θα έρχονται δύο φορές την εβδομάδα στους δέκτες μας τα “Καρντάσιανς” και υπάρχει πιθανότητα και για τρίτη τηλεοπτική επίσκεψη τις Πέμπτες το βράδυ, όταν δεν θα έχει ποδόσφαιρο.

Read More

And More