Η Σμαράγδα κάνει απόψε παιχνίδι με εκλεκτή παρέα! Ανάμεσά τους και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μας αποκαλύπτει τα πάντα…

Αυτή την εβδομάδα μια θεότρελη παρέα εισβάλλει στο πλατό του Mega και κάνει παιχνίδι με τη Σμαράγδα Καρύδη μέχρι τελικής πτώσεως! Πρόκειται για τη θεατρική παρέα του «Priscilla- H βασίλισσα της ερήμου». Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Παναγιώτης Πετράκης είναι οι… συνεργοί της Σμαράγδας στο κέφι, καταφέρνοντας να κάνουν ολόκληρο το πλατό άνω-κάτω!

Αλλωστε, το αποδεικνύουν και τα αποκλειστικά «κλικ» που σας παρουσιάζουμε από το γύρισμα, όπως επίσης και η… μαρτυρία του Φώτη Σεργουλόπουλου. «Η αλήθεια είναι πως πήγαμε στη Σμαράγδα και τα κάναμε όλα… μπάχαλο (γέλια). Πήγαμε και παίξαμε με την ψυχή μας. Εγινε πανικός»!

-Πώς ήταν να κάνεις… παιχνίδι μπροστά από τις κάμερες;
-Τέλειο! Οπως ακριβώς είναι και στο σπίτι. Και εγώ, αλλά και όλη η υπόλοιπη παρέα από ένα σημείο και μετά ξεχάσαμε εντελώς ότι υπήρχαν κάμερες. Παίζαμε με το ίδιο πάθος, το ίδιο κέφι, την ίδια τρέλα, όπως παίζουμε και στο σαλόνι του σπιτιού μας.

-Και τη Σμαράγδα στον ρόλο της παρουσιάστριας πώς τη βρήκες;
-Η Σμαράγδα σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι παρουσιάστρια, είναι οικοδέσποινα, γιατί και αυτή λειτουργεί όπως ακριβώς και στο σπίτι της. Και αυτό είναι κάτι που σου το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια γιατί με τη Σμαράγδα κάνουμε παρέα, παίζουμε επιτραπέζια και ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί στον δικό της προσωπικό χώρο.

-Και ως οικοδέσποινα τι βαθμό της βάζεις;
-Αριστα δέκα! Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που επιχείρησε να κάνει για πρώτη φορά φέτος, γιατί είναι κάτι που της πάει, που της ταιριάζει γάντι και που την εκφράζει απόλυτα. Μάλιστα, επειδή τη γνωρίζω καλά, ήμουν από την αρχή σίγουρος πως θα τα κατάφερνε…

-Απ’ ό,τι καταλαβαίνω αγαπάς τα παιχνίδια…
-Τα λατρεύω! Αγαπώ όλα τα παιχνίδια, από τα παιχνίδια γνώσεων και τα επιτραπέζια, μέχρι τα παιχνίδια δύναμης. Διασκεδάζω αφάνταστα μαζί τους.

-Θα παρουσίαζες ένα τηλεπαιχνίδι;
-Φυσικά! Αν ήταν ένα ωραίο φορμά που θα μου ταίριαζε και με το οποίο ο κόσμος θα περνούσε καλά, εννοείται!

-Θετικά σχολίασαν και τα περισσότερα MME τη Σμαράγδα σε αυτό τον νέο ρόλο. Υπήρχαν, όμως κι εκείνοι που είπαν ότι δεν είναι παρουσιάστρια…
-Και τι πάει να πει αυτό; Κανείς δεν γεννιέται παρουσιαστής ούτε είναι κάτι που σπουδάζεται. Ολοι μας το βρίσκουμε στην πορεία. Το θέμα είναι να έχεις ταμπεραμέντο και ταλέντο. Και η Σμαράγδα έχει και ταμπεραμέντο και ταλέντο, και κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει και παρουσιάστρια, αρκεί να έρθουν στον δρόμο projects που της ταιριάζουν.

-Ας έρθουμε, όμως και στα δικά σου τα τηλεοπτικά. «ΦΜ Live» τέσσερα χρόνια και απ’ ό,τι έμαθα, ήδη πατήσαμε γκάζι και για πέμπτη χρονιά.
-Οντως… Πριν από λίγες ημέρες μιλήσαμε με το κανάλι και με τη διευθύντρια προγράμματος Νάταλι Γούντφιλντ και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ανανέωση του συμβολαίου που έχουμε υπογράψει, το οποίο ήταν με οψιόν.

-Οπότε «ΦΜ» και του χρόνου…
-Με πολλή χαρά, με απίστευτη διάθεση, με πολλά παιχνίδια.

-Και ανάμεσα σε όλα αυτά έρχεται στον δρόμο σου και το θεατρικό «Priscilla»! Πώς αποφάσισες να πεις το ναι ;
-Και γιατί να έλεγα όχι; Είναι μια υπέροχη δουλειά, έχει φοβερούς συντελεστές, οπότε δεν τέθηκε καν θέμα να πω όχι ή να το σκεφτώ. Ασε που και με τον Γιώργο (Καπουτζίδη) είχαμε ανοιχτούς λογαριασμούς και από το παρελθόν (γέλια). Είχαμε πει κάποια στιγμή οπωσδήποτε να συνεργαστούμε και αυτή η στιγμή έμελλε να είναι η «Priscilla».

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More