Σμαράγδα Καρύδη: Μίλησε για πρώτη φορά για την fresh σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και την νέα συνεργασία τους…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί αυτό το καλοκαίρι με την νέα πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, “Εθνική Ελλάδος”, όπως και με το γεγονός ότι ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός θέλησε σε αυτό το νέο του τηλεοπτικό βήμα να έχει και πάλι δίπλα του την Σμαράγδα Καρύδη.

Με άλλα λόγια; Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια και το θρυλικό “Παρά Πέντε”, η Σμαράγδα και ο Γιώργος ενώνουν και πάλι τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις. Γι ΄αυτό ,λοιπόν, το brand-new τηλεοπτικό τους βήμα, μίλησε σήμερα για πρώτη φορά στην κάμερα του Mega η Σμαράγδα Καρύδη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο. Είναι ένα εξαιρετικό σενάριο για ακόμα μία φορά αυτό που έχει γράψει. Νομίζω ότι θα γίνει μια σπουδαία δουλειά. Και να πούμε πως εκτός από τον Γιώργο στη σειρά είναι και ο Αντώνης Αγγελόπουλος, που είχε σκηνοθετήσει και το “Παρά 5”. Είναι σαν γυρίζω ξανά σε ένα σπίτι που ξέρω. Είναι πολύ ωραίο!».

Φυσικά η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην φετινή εκπομπή της “Celebrity Game Night”, η οποία μετά την άκρως πετυχημένη πορεία του πρώτου κύκλου επεισοδίων, εννοείται πως θα βρίσκεται στο Mega και του χρόνου:

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία κάνοντάς το. Δεν ήξερα στην αρχή αν θα μου βγει. Είχα άγχος στην αρχή. Στη συνέχεια χαλάρωσα. Μου “βγήκαν” πολύ καλοί και οι καλεσμένοι. Τη νέα σεζόν θα δείτε το ίδιο χαρούμενο κλίμα και πολλά καινούρια παιχνίδια που θα μπουν».

Read More

And More