Σύννεφα στις σχέσεις Ρούλας – Alpha ; Ισχύει το σενάριο της μεταμεσονύχτιας εκπομπής ;

Σύννεφα έχουν παρουσιαστεί αυτή την εποχή πάνω από τις σχέσεις της Ρούλας Κορομηλά και του Alpha ! Η γνωστή παρουσιάστρια λέγεται πως δεν περνά μία από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της στο κανάλι της Κάντζας, μιας και όπως έχει διαρρεύσει προς τα έξω είναι… εξοστρακισμένη στο γραφείο της.

Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Ενώ οι εξελίξεις τρέχουν στον Alpha και αυτή την εποχή πολλά και διάφορα νέα πράγματα ξεφυτρώνουν, η Ρούλα δεν τρέχει μαζί με τις εξελίξεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η γνωστή παρουσιάστρια, τις περισσότερες φορές δεν συμμετέχει καν στις συσκέψεις που γίνονται στο κανάλι με τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Κοντομηνά και αυτό είναι κάτι που έχει μία ιδιαίτερη σημασία.

Και έχει μία ιδιαίτερη σημασία και σαφέστατα κάτι αποδεικνύει, μιας και μην ξεχνάμε πως η Ρούλα δεν ανήκει στο δυναμικό του Alpha μόνο με την ιδιότητα της παρουσιάστριας,αλλά με την ιδιότητα του διοικητικού στελέχους και για να ακριβολογώ, βασικά με την ιδιότητα κυρίως του διοικητικού στελέχους.

Ετσι, είναι δυνατόν να γίνονται συσκέψεις για το πρόγραμμα και για τον σχεδιασμό του,συσκέψεις για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα του Alpha και η Ρούλα να μην συμμετέχει;

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, για ακόμα μία φορά ακούστηκε, πως η Ρούλα έχει καταθέσει πρόταση, προκειμένου να αναλάβει λίαν συντόμως, την παρουσίαση, εβδομαδιαίου, μεταμεσονύχτιου ψυχαγωγικού τοκ-σόου. Κάτι το οποίο ,όμως,παρά το γεγονός ότι είδε το φως της δημοσιότητας δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα, μιας και όπως μου διεμήνυσαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Κάντζας, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και για την ακρίβεια ; Δεν βρίσκεται λέει καν ούτε σαν ιδέα στο τραπέζι.

Οπως και να ΄χουν τα πράγματα, προσωπικά οφείλω να επισημάνω πως δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το τι ακριβώς έχει συμβεί και παρατηρείται αυτή η ψυχρασία στην σχέση της Ρούλας και του Alpha και γιατί η Ρούλα περνά αυτές τις… γκρίζες ημέρες και βρίσκεται στο περιθώριο. Ομως, η αλήθεια είναι πως είναι κρίμα κι άδικο να έχεις στο δυναμικό σου την Ρούλα με την πολύτιμη τηλεοπτική της προίκα και να μην προσπαθείς να την αξιοποιήσεις στο έπακρο, από την στιγμή φυσικά που έχεις αποφασίσει σιγά -σιγά να ξανά ζωντανέψεις το πρόγραμμά σου, κάνοντας διάφορες μικρές,τονωτικές κινήσεις.


Read More

And More