Το ναυάγιο του Πέτρου και η νέα αρχή για την Τζένη…

Οι δρόμοι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού απ ΄ότι φαίνεται χωρίζουν οριστικά σε ότι έχει να κάνει και με τα επαγγελματικά τους και πιο συγκεκριμένα; Με τα τηλεοπτικά τους! Το ζευγάρι θα ακολουθήσει εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις και μπροστά από τις κάμερες, μιας και εκεί τα θέλω τους και οι συζητήσεις τους με τα κανάλια, διαφέρουν εντελώς…

Ξεκινώντας από τον Πέτρο Κωστόπουλο οι συζητήσεις του με το Mega στην μετά “Πρωινού Mou” εποχή, όχι απλά δεν έχουν προχωρήσει παρακάτω, αλλά έχουν “παγώσει” κιόλας. Ως γνωστόν ο παρουσιαστής βρισκόταν σε επαφές με τους ιθύνοντες του καναλιού, προκειμένου η νέα χρονιά να τον βρει και πάλι στο κανάλι, αυτή την φορά ,όμως, παρουσιάζοντας το “Βράδυ”.

Σύμφωνα ,όμως, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές οι συζητήσεις αυτές οδηγούνται σε οριστικό ναυάγιο, μια και οι Megaλικοί όχι δεν συμπεριλαμβάνουν το “Βράδυ” στα νέα τους τηλεοπτικά πλάνα. Βλέπετε, πιστεύουν πως οι εντελώς brand new προτάσεις θα μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα σε ότι έχει να κάνει με την μάχη της τηλεθέασης και έτσι έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο να φτιάξουν νέα πράγματα και νέες προτάσεις και όχι να βγάλουν στον αέρα ήδη πολυφορεμένες εκπομπές.

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερος ντόρος πως ο Πέτρος με το “Βράδυ” του μπορεί να επιστρέψουν στον ΑΝΤ1, αλλά ούτε κάτι τέτοιο ισχύει, μιας και οι Αντεννικοί έχοντας όλη την βραδινή τους ζώνη καλυμμένη με τις περσινές τους εκπομπές “Ολα”, “Ράδιο Αρβύλα”, “Καρντάσιανς”, “Η Γερμανού Ξανάρχεται”, δεν ενδιαφέρονται για ακόμα ένα βραδινό. Τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την Τζένη Μπαλατσινού, η Τζένη προσπαθεί σε όλους τους τομείς της ζωής της να κάνει μία νέα αρχή και αυτή η νέα αρχή αφορά και στην τηλεόραση. Η Τζένη είναι ένας άνθρωπος που γοητεύεται από τα τηλεοπτικά φώτα,της αρέσουν, της πάνε και έτσι φρόντισε λίγο πριν το “Πρωινό Mou” να ρίξει αυλαία, να κάνει μία μεγάλη συζήτηση με τους υπεύθυνους του Μεγάλου Καναλιού.

Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Τζένη έκανε αυτό το ραντεβού με το Mega και τους κατέθεσε μία πολύ συγκεκριμένη, τηλεοπτική ιδέα για εκπομπή, μία ιδέα η οποία πιστεύει πως είναι επάνω της και πως μπορεί να την υποστηρίξει και περιμένει να δει το τι μέλλει γενέσθαι. Μία ιδέα για εκπομπή που έχει να κάνει με θέματα μόδας, ομορφιάς, ευεξίας, μεταμόρφωσης.

Το κανάλι από την δική του πλευρά έχει μείνει ικανοποιημένο από την φετινή τηλεοπτική παρουσία της Τζένης, άκουσε με ενδιαφέρον την πρόταση και την επεξεργάζεται. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη πρόταση δεν πρόκειται άμεσα να εγκριθεί από το Mega και να βγει στον αέρα, μιας και δεν είναι προτεραιότητα για το κανάλι αυτή την στιγμή.

Οπότε το αν δούμε και πάλι την Τζένη στο Mega, αυτό είναι κάτι που θα γίνει πολύ αργότερα…

Read More

And More