Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν βρισκόταν σήμερα στο τηλεοπτικό της πόστο! Τι συνέβη;

Αυτό το χειμώνα αποφάσισε να γίνει… πρωινός τύπος, αν και εδώ και πολλά-πολλά χρόνια δεν είχε καμία σχέση με το πρωινό ξύπνημα. Παρόλα αυτά να ξέρεις, πως είναι να μην βάλει κάτι στο μυαλό της η Χριστίνα Λαμπίρη, το πετυχαίνει πάντα.

Ετσι, “Με το καλημέρα” ξεκίνησε να έρχεται στους δέκτες μας κάθε πρωί από τον περασμένο Σεπτέμβρη και μέχρι τώρα; Συνεχίζει απτόητη την τηλεοπτική της, πρωινή περιπλάνηση στο μαγικό, αλλά δύσκολο χώρο της τηλεόρασης. Παρόλα αυτά το σημερινό πρωινό δεν ήταν σαν όλα τ ΄άλλα. Δεν ήταν σαν όλα τ ΄άλλα μιας και η Χριστίνα δεν βρισκόταν στο τηλεοπτικό της πόστο.

Η Χρστίνα Λαμπίρη σήμερα δεν εμφανίστηκε κάπου εκεί γύρω στις 6.40 π.μ. για να μας καλημερίσει και να μας κοιτάξει κατάματα με τα καταγάλανα μάτια της.

Στη θέση της είδαμε τον Γιάννη Μούτσο ο οποίος και ανέλαβε το τιμόνι της εκπομπής, έχοντας βεβαίως δίπλα του τόσο τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όσο και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, μάλιστα έσπευσε να μας πει για το ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που η Χριστίνα σήμερα δεν ήταν μαζί μας:

“Η Χριστίνα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κοντά μας αύριο, έχει ένα μικρό προβληματάκι με το δόντι, αύριο θα είναι κοντά μας κανονικά…“

Χριστινάκι, περαστικά!

Read More

And More