Χριστίνα Λαμπίρη – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποια ήταν η νικήτρια στη πρώτη τηλε-μαχία της σεζόν;

Αυτό ήταν… Καλοκαίρι ήταν και πέρασε και τώρα; Και τώρα έφτασε η στιγμή που αρχίζουν τα… όργανα στην tv με όλα τα κανάλια να ξεδιπλώνουν σιγά-σιγά στους δέκτες μας το fresh τηλεοπτικό τους πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ήδη οι πρώτες τηλε-μαχίες της σεζόν να είναι γεγονός!

Δευτέρα χθες και ουσιαστικά ήταν η πρώτη μέρα που όλη η πρωινή, πολύ πρωινή τηλεοπτική ζώνη βρισκόταν στις επάλξεις. Δευτέρα χθες και ήταν η πρώτη μέρα που η Χριστίνα Λαμπίρη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκαναν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας και κονταροχτυπήθηκαν στ΄ αλώνια της Nielsen. Και μάλιστα; Για πρώτη φορά παίζοντας φέτος επί ίσοις όροις σε ότι έχει να κάνει με την θεματολογία.

Βλέπεις φέτος η Χριστίνα επέστρεψε με φόρα με πολύ φόρα και πάλι στο life-style, αφήνοντας πίσω της την ενημέρωση και τις infotainment εκπομπές.

Εχει ,λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το πως μοιράστηκε η πίτα τόσο ανάμεσα σε όλα τα πρωινά, όσο και ανάμεσα στη Χριστίνα και την Σταματίνα…

Με την έναρξη της εκπομπής τους στις 6 το πρωί, ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου έχουν στη διάθεσή τους μία ώρα για να φτάσουν το ποσοστό τους στο 40% μέχρι να βγουν στον αέρα οι άλλες εκπομπές που τους κλέβουν παραπάνω από το μισό. Έτσι, η εκπομπή του ΣΚΑΪ κατάφερε να έρθει πρώτη στο γενικό σύνολο με 22,3%, παίζοντας για μια ώρα χωρίς αντίπαλο. Ο Γιώργος Παπαδάκης σκαρφάλωσε στο 19,5% και ακολούθησαν: Καμπουράκης – Οικονομέας με 15,5%, Σταματίνα Τσιμτσιλή με 12,3%, η εξάωρη πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 με 6,1% και η Χριστίνα Λαμπίρη με 5,8%.
Στο δυναμικό, νεανικό κοινό η σειρά των εκπομπών στους πίνακες τηλεθέασης εννοείται πως άλλαξε… Πρώτο τερμάτισε το Happy Day με 18,6% και στη δεύτερη θέση πέρασε η Πρώτη Γραμμή με 14,8%. Το Καλημέρα Ελλάδα συγκέντρωσε το 13% των τηλεθεατών ηλικίας 15-44 και ακολούθησαν: Κοινωνία Ώρα Mega 8,9%, ΕΡΤ Ενημέρωση 5,2%, Με το καλημέρα 4,6%.

Με άλλα λόγια; Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και το πρωινό, τηλεοπτικό ντέρμπι είναι σίγουρο πως θα είναι ένα ντέρμπι για γερά τηλεοπτικά νεύρα κατά την διάρκεια του οποίου θα χρειαστεί χρόνος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και για να καταλήξουμε στους μεγάλους νικητές και στους μεγάλους χαμένους!!!

Read More

And More