Το “Ε” υποδέχεται την Χριστίνα Λαμπίρη. Ποιο θα είναι το νέο βήμα της παρουσιάστριας;

Για ακόμα μία φορά η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στη καριέρα της… Για ακόμα μία φορά η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζεται για ένα νέο τηλεοπτικό βήμα, επιβεβαιώνοντας πλήρως όλα αυτά τα δημοσιεύματα που είχαν υπάρξει μέχρι τώρα και κυρίως μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ.

Η γνωστή παρουσιάστρια όντως υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το “Εψιλον”, όπου και την νέα χρονιά θα την δούμε σε ένα τελείως διαφορετικό τηλεοπτικό πόστο. Την νέα χρονιά θα την δούμε να αναλαμβάνει το καθημερινό, πρωινό μας ξύπνημα, μιας και θα είναι η οικοδέσποινα της ζώνης από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 10.00, κατεβαίνοντας ουσιαστικά στο τηλεοπτικό τερέν για να διασταυρώσει το ξίφος της τόσο με τις καθημερινές, πρωινές, παραδοασιακές ενημερωτικές εκπομπές, όσο και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το “Happy Day” της!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χριστίνα Λαμπίρη έχει συζητήσει να μην παρουσιάζει μία gossip καθαρά εκπομπή, αλλά ένα infotainment μαγκαζίνο, στο οποίο να συνδυάζονται παράλληλα τα πάντα, δηλαδή και η ψυχαγωγία και η ενημέρωση στις κατάλληλες δόσεις. Αλλωστε διαθέτει και την εμπειρία, αλλά και την ικανόνητα για να μπορεί να επιχειρήσει κάτι τέτοιο…

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

“…Η Χριστίνα Λαμπίρη έρχεται στο Ε! Η Χριστίνα Λαμπίρη, που ξέρει όπως λίγοι την τηλεόραση, έρχεται να προσθέσει τη δική της προσωπικότητα στην οικογένεια του Ε!

Η μαχητική δημοσιογράφος, από τη νέα σεζόν θα είναι κοντά στους τηλεθεατές αποκλειστικά από τη συχνότητα του Ε!, ενισχύοντας με την εμπειρία της δυναμικά το νέο πρόγραμμα του σταθμού.
Η οικογένεια του Ε! υποδέχεται τη Χριστίνα με μεγάλη χαρά και με κοινό όραμα όλων, η επιτυχία να είναι μόνο η αρχή!..”

Read More

And More