Η Ευγενία Μανωλίδου μιλά για την αποψινή επιστροφή της στο “Master Chef”, αλλά και για την Μαίρη Συναντσάκη…

Συνάντηση… κυριών θα έχουμε απόψε στο “Master Chef” και ποιος είδε την… γόβα-στιλέτο και δεν την φοβήθηκε. Βλέπετε, οι άνθρωποι του Mega αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες του κουζινο-ριάλιτι και να υποδεχτούν για ακόμα μία φορά στο πλατό τόσο την Ευγενία Μανωλίδου, όσο και την Μαρία Μπεκατώρου, έτσι σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Η Ευγενία και η Μαρία, μαζί φυσικά με την Μαίρη Συνατσάκη, αναλαμβάνουν δράση και διασταυρώνουν τα… πιρούνια τους, στην προσπάθειά τους, να κρίνουν τα πιάτα των εκκολαπτόμενων chef του Mega. Με αφορμή ,λοιπόν, αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξη, εμείς μιλήσαμε με την Ευγενία Μανωλίδου και η Ευγενία μας είπε πολλά !

– Μετά από δύο χρόνια επιστρέψατε και πάλι στο τόπο του… «εγκλήματος». Αλήθεια, πως αισθανθήκατε μπαίνοντας στο πλατό του “Master Chef”;
– Πολύ οικεία… «Η κουζίνα του “Master Chef” » – όπως συνηθίζαμε να την λέμε και όχι πλατό – είναι ένας χώρος στον οποίο πέρασα πάρα πολλές ώρες, κυρίως τρώγοντας (γέλια) !

– Αν δεν κάνω λάθος, σας ζητήθηκε από την παραγωγή να κρίνετε κάποια πιάτα των παικτών, μαζί με τις δύο «Μαρίες»;
– Σωστά. Κληθήκαμε να λάβουμε μέρος σε μία από τις ομαδικές δοκιμασίες του παιχνιδιού. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν χωριστεί σε ομάδες, είχαν ετοιμάσει συγκεκριμένα πιάτα και εμείς δοκιμάζαμε και συγκρίναμε.

– Το έργο σας αποδείχθηκε εύκολο ή δύσκολο; Αντικρίσατε παιδιά που πραγματικά το ΄χουν το χάρισμα της μαγειρικής;
– Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να σου πω, ότι το έργο μας, αποδείχθηκε πολύ εύκολο. Εμείς δεν ήμασταν εκεί ως ειδήμονες, αλλά ως καλεσμένες. Και πρέπει να σου πω, ότι κάναμε περίπου τα σχόλια που θα κάναμε εάν το γεύμα ήταν σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό ήταν και το ζητούμενο όπως καταλαβαίνεις, εφ΄όσον κάποια από αυτά τα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την μαγειρική.

– Τελικά μήπως η μαγειρική έχει γίνει λιγάκι και… μόδα;
– Η μαγειρική υπάρχει στην τηλεόραση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στην ελληνική υπήρχε μέσω των πρωινών κυρίως εκπομπών. Στο εξωτερικό, υπάρχουν κανάλια που μεταδίδουν αποκλειστικά μαγειρική. Ηταν επόμενο ,λοιπόν, σε μία χώρα με τόσο υπέροχα προιόντα διατροφής, η μαγειρική να κάνει αισθητή την παρουσία της και να σημειώσει και επιτυχία. Μόδα θα ήταν αν διαρκούσε λίγο…

– Και πιο αυστηρή από τις τρεις σας ποια ήταν;
– Ειλικρινά δεν θυμάμαι – βλέπεις το γύρισμα έχει γίνει από πέρσι – αλλά νομίζω πως ήμουν εγώ…

– Φέτος, έχουν γίνει πολλές κρίσεις και σχόλια σε σχέση με την παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη στο “Master Chef”. Οι πιο πολλοί λένε, πως δεν τα έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, όπως είχε συμβεί με την δική σου παρουσία πρόπερσι. Σε εσένα τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει η Μαίρη;
– Τη Μαίρη την συμπαθώ πολύ. Είναι ένα όμορφο κορίτσι, ισορροπημένο, με στρωτό και σαφή λόγο. Όμως, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα όταν μία παρουσιάστρια έπεται μίας άλλης, επόμενο είναι να υπάρχει σύγκριση. Εγώ έχω ακούσει και τις δύο πλευρές και αυτή που αναφέρεις και την αντίθετη.

– Αν κλείσεις τα μάτια και κάνεις τον τηλεοπτικό απολογισμό σου, πιστεύεις πως το “Master Chef” ήταν μία από τις καλές τηλεοπτικές σου στιγμές; Είναι μία δουλειά που θυμάσαι με νοσταλγία;
– Δεν θυμάμαι καμία δουλειά με «νοσταλγία». Με κανένα πρόγραμμα δεν δέθηκα συναισθηματικά. Γνώρισα ,όμως, πολύ αξιόλογους ανθρώπους, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μόλις νιώσουμε ότι θέλουμε να ξανά βρεθούμε, τηλεφωνιόμαστε.

– Αν σου γινόταν ξανά η πρόταση να συμμετέχεις στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, θα έλεγες και πάλι το «ναι»;
– Και που ξέρετε εσείς ότι δεν μου έχει γίνει (γέλια)…

– Φέτος, αποφάσισες να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από την τηλεόραση και να ασχοληθείς με την μουσική σου. Το πλατό σου έλειψε καθόλου;
– Όχι καθόλου. Χαίρομαι που πλέον στις εκπομπές βρίσκομαι ως καλεσμένη και μου δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να μιλήσω για τη μουσική και τις συναυλίες μου!

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More