Η πρώτη “καλημέρα” του Μάρκου Σεφερλή στο Mega! Πως άνοιξε η αυλαία του “Mega με μία” και ποιο ήταν το πρώτο… καρφάκι του παρουσιαστή;

Με ένα γρήγορο φλας-μπακ σε όλη την τηλεοπτική ιστορία που έχει γράψει μέχρι σήμερα η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, ξεκίνησε το fresh, πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο πρωινό της φετινής χρονιάς, το “Mega με μία”!

Η κάμερα εστίασε σε διάφορες κορνίζες που ήταν κρεμασμένες σε μια γωνία του πλατό και είδαμε τους πάντες από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιώργο Πολυχρονίου, μέχρι τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον… Μάρκο Σεφερλή. Μόνο που η κορνίζα του Μάρκου είχε μία παραπάνω… κίνηση!

Αμέσως μετά ο Μάρκος με απόλυτη σοβαρότητα κινήθηκε μπροστά από τις κορνίζες που υπήρχαν με… δόξα τιμή κρεμασμένες στο τοίχο και… προσευχήθηκε για να πάνε όλα καλά!

“Αγαπημένοι μου παρουσιαστές, δώστε μου φώτηση. Θέλω να πατήσω πάνω στα χνάρια σας για να κάνω κι εγω επιτυχία. Οχι, δεν θ’έλω να μπω στο πάνθεον των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης. Απλώς, δώστε μου την δύναμη να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του εγχειρήματος αυτού και να βγάλω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν ασπροπρόσωπους…”

Οσο για το τι ακριβώς έγινε στην συνέχεια; Το πλάνο άνοιξε και είδαμε τον Μάρκο να βρίσκεται στο κυρίως μέρος του πλατό το οποίο πλέον θυμίζει ένα κήπο στην εξοχή ή μάλλον να ακριβολογώ θυμίζει ένα κήπο που βρίσκεται στην καρδιά ενός δάσους, αν και όπως σου έχω ξανά πει, το πλατό θα αποτελείται από διάφορα σκηνικά και όχι μόνο από ένα.

Ο Μάρκος με απίστευτο κέφι και απίστευτη φόρα άρχισε να καλημερίζει τον κόσμο, ενώ στο πλατό τον αποθέωνε το… κοινό του, το οποίο δεν ήταν άλλο από τους στενούς συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίοι λόγω της άκρως θεατράλε έναρξης του “Mega με μία μία”, είχαν κι αυτοί το ρόλο τους.

“Καλημέρα, καλως ήρθατε, ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Καλως ήρθατε στο πλατό της εκπομπής “Mega με μία”. Πριν ξεκινήσουμε θέλω να ευχαριστήσω το Mega που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να κάνω αυτή την πρωινή εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες μου που όλο αυτό το καιρό δούλεψαν σκληρά γι ΄αυτή την εκπομπή και θα συνεχίσουν να δουλεύουν όλο το χειμώνα. Θέλω να στείλω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ ,όμως, και σε όλους αυτούς τους φίλους και τις φίλες που μας έχουν στείλει με όλους τους τρόπους τις ευχές τους για μια καλή αρχή. Σε όλους θέλω να στείλω ευχές για θετική ενέργεια, ευτυχία και επιτυχία”, είπε ο γνωστός ηθοποιός στην πρώτη του καλημέρα προς τον κόσμο και έσπευσε να συμπληρώσει :

“Ολοι εμείς είμαστε εδώ για ΄σας. Να ΄στε καλά και να γελάτε συνέχεια. Αυτό θα κάνουμε φέτος μαζί σας γιατί το αξίζετε…” κάπου εδώ ο Μάρκος με το γνωστό του τρόπο και χωρίς να χάσει στιγμή το χιούμορ και το κέφι του πέταξε και τα πρώτα on air καρφάκια του:

“Πολλά ακούστηκαν γι ΄αυτη την εκπομπή. Πολλά καλά, πολλά άσχημα, άσχημα, άσχημα, άσχημα, καλά, πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ άσχημα… Κόσμος ερχόταν κι έφευγε τόσο καιρό και έτσι τελικά έμεινα μόνος μου. Ομως, επειδή όποιος έχει ανθρώπους που τον αγαπούν τελικά δεν μένει ποτέ μόνος, έτσι κι εγώ ανθρώπους που με αγαπάνε. Μάλιστα, θα τους βρω με την μέθοδο της κλήρωσης να μέσα από αυτό εδώ το κοινό και αυτοί θα είναι οι νέοι μου συνεργάτες…”

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη καλημέρα του Μάρκου στο Mega και στους δέκτες μας είδαμε να εμφανίζονται οι : Στέλιος Κρητικός, Ελενα Τζαβαλιά, Χριστίνα Πολίτη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ανδρέας Λαγός και Βίκυ Παγιατάκη…


Read More

And More