“Mega με μία” VS “Το πρωινό”: Η μεγάλη ανατροπή στους πίνακες τηλεθέασης!

Εκτός όλων των άλλων η τηλεθέαση είναι και… θηλυκό! Το έχετε προσέξει; Το έχετε σκεφτεί; Ετσι, κανείς δεν μπορεί να την θεωρήσει δεδομένη και όποιος κάνει αυτό το σφάλμα είναι σίγουρο πως μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την έχει χάσει!

Αυτός ο κανόνας ισχύει φυσικά και για τους οικοδεσπότες των δύο καθημερινών εκπομπών του Mega και του ΑΝΤ1 οι οποίοι σαφέστατα και ακόμα δεν μπορούν να κάνουν τον κύκλο του θριάμβου για τις επιδόσεις τους στους πίνακες, μιας και τα πάντα είναι ρευστά και όλα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, οπότε το ποιος θα κόψει πρώτος τελικά αυτή την σεζόν το νήμα είναι κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να φανεί πριν την Ανοιξη!

Μετά την άκρως εντυπωσιακή πορεία του “Mega με μία” την περασμένη εβδομάδα, όπου ο Μάρκος Σεφερλής και σάρωσε και… ζάλισε με τις επιδόσεις του, αυτή την εβδομάδα “Το Πρωινό” περνά στην αντεπίθεση και προβάλλει σθεναρή αντίσταση, με αποτέλεσμα όχι μόνο να έχει κάνει σαφέστατα πιο δύσκολη την ζωή των Megaλικών, αλλά κατάφερε να κάνει και την ανατροπή.

Μετά έντεκα μέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και έτσι χθες είδαμε “Το πρωινό” να τερματίζει πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης με 27,9% στο σύνολο, την ίδια ώρα που ο Μάρκος Σεφερλής κέρδιζε χθες 27,2%.

Βέβαια, στα νεανικά κοινά τα πράγματα διαμορφώθηκαν διαφορετικά, μιας κι εκεί το “Mega με μία” συνέχισε να κρατά τα σκήπτρα της τηλεθέασης αγγίζοντας μέχρι και το 30,5%, ενώ οι Αντεννικοί κινήθηκαν γύρω στο 23,2%.

Συμπέρασμα; Οπως σου είπα και στην αρχή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα και κανείς δεν μπορεί ακόμα να θεωρήσει το οτιδήποτε δεδομένο… Αυτή η καθημερινή, πρωινή αναμέτρηση να με θυμηθείτε θα είναι το ντέρμπι της χρονιάς για τους ρέκτες βεβαίως-βεβαίως των αριθμών!!!

Read More

And More