Ολη η αλήθεια για την πολυσυζητημένη, ενδεχόμενη συνεργασία Ελεονώρας Μελέτη-ΑΝΤ1!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει την Ελεονώρα Μελέτη την νέα τηλεοπτική χρονιά να περνά και πάλι την πόρτα του ΑΝΤ1. Ναι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί οι Αντεννικοί λέει ενδιαφέρονται να συνεργαστούν και πάλι με την γνωστή παρουσιάστρια, γι ΄αυτό και υπήρξε σχετικό ραντεβού την περασμένη εβδομάδα. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Οι Αντεννικοί καλούν πίσω την Ελεονώρα;

Το συγκεκριμένο θέμα εννοείται πως τέθηκε σήμερα που όπως σου έχω πει και στις προηγούμενες αναρτήσεις υπήρξε σχετικό ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο και ο οποίος ήταν ο πλέον αρμόδιος για να διαλευκάνει στους τηλεοπτικούς συντάκτες και αυτό το… τηλε-μυστήριο, μιας και σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, με τον Γιάννη Λάτσιο η Ελεονώρα Μελέτη συναντήθηκε και είχε αυτό το περιβόητο ραντεβού.

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος στην σχετική ερώτηση που του έκανα για την Ελεονώρα;

“Οντως με την Ελεονώρα Μελέτη συναντηθήκαμε. Από πότε όμως ποινικοποιείται ένα ραντεβού; Με διαφόρους έχω βρεθεί και έχω κάνει κουβέντες αυτό το καιρό. Με την Ελεονώρα βρεθήκαμε και είχαμε μία φιλική κουβέντα”

– Στο πλαίσιο της φιλικής αυτής κουβέντας υπήρξε όντως πρόταση ή συζήτηση για του χρόνου;
– Τι ακριβώς συζήτηση να υπάρχει για του χρόνου; Απ ΄όσο ξέρω η Ελεονώρα ανήκει στο δυναμικό του Star και εμείς σε αυτή την φάση δεν έχουμε τις ίδιες τηλεοπτικές προτεραιότητες με ΄κείνη.”

Ως γνωστόν η Ελεονώρα Μελέτη έχει ετοιμάσει ένα πιλότο σε σχέση με το ποιο ακριβώς θέλει να είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα και βάση αυτού του πιλότου συζητά με τα κανάλια, όπως επίσης και με το κανάλι της το Star που για την ώρα την έχει σε αναμονή!

Read More

And More