Ερχεται η Ελένη ! Σήμερα η πολυσυζητημένη πρεμιέρα της στον Alpha… Δείτε την πρώτη φωτό με τους συνεργάτες της.

Εχοντας φορτίσει για καλά τις μπαταρίες της και αφού φρόντισε να περάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο, θάλασσα, έρωτα και στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς, η Ελένη Μενεγάκη από σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκεται και πάλι στο τηλεοπτικό της πόστο !

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την παρέα της έρχεται στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha, υποσχόμενη καθημερινά να μας χαρίζει πολύχρωμες τηλεοπτικές στιγμές πλημμυρισμένες από χαμόγελα και πολλές – πολλές δόσεις αισιοδοξίας !

Αλλωστε, αυτό ξέρει να κάνει η Ελένη και δεν μπορεί κανείς να της το αμφισβητήσει ! Ξέρει πως να κάνει την μέρα μας λιγάκι πιο… ροζ και πως να μας ανεβάζει σε ένα συννεφάκι ξενοιασιάς και για κάποιες ώρες να μας ταξιδεύει σε έναν άλλο τηλεοπτικό κόσμο, στον κόσμο της !

Οσο για το ποια θα είναι τελικά η ομάδα που θα πλαισιώσει φέτος την γνωστή παρουσιάτρια ; Οι συνήθεις ύποπτοι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Αση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης, ο περσινός νεοφερμένος Αλεξ Κάβδας, αλλά και η γνωστή μας από τα παλιά Κατερίνα Ζαρίφη που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και οι δύο φρέσκιες επιλογές της Ελένης, η Αντωνία Καλλιμούκου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ποιος θα είναι δε ο πρώτος καλεσμένος της “Ελένης” σύμφωνα με τα όλα όσα έχουν διαρρεύσει και εκτός τηλεοπτικού απροόπτου; Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που η λαμπερή παρουσιάστρια αγαπά ιδιαίτερα γιατί πάνω απ ΄όλα είναι καλό παιδί και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μαρτάκη !

Ολα αυτά φυσικά από σήμερα το μεσημέρι στη 1.00 στον Alpha !!!

Read More

And More