“Μουρμούρα” και “Παρτάλι” με fresh επεισόδια απόψε!

“Μουρμούρα” – Alpha

Ο Χάρης δίνει την πρώτη του συνέντευξη σε ένα site. Η Βάσω περιμένει με αγωνία να την διαβάσει, αλλά την περιμένει μια δυσσάρεστη έκπληξη. Ο Χάρης σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, όχι απλώς δεν την αναφέρει, αλλά παρουσιάζεται σαν ελεύθερος κι ωραίος.

Η Βούλα την πατάει με ένα ακριβό απορρυπαντικό που είναι σκέτη απάτη. Αποφασίζει να κάνει καταγγελία, αλλά ο Μηνάς που δεν θέλει φασαρίες, προσπαθεί να την πείσει να “κάτσει στ’ αυγά της”. Έρχεται κι η σειρά του όμως να εξαπατηθεί…
Ο Ηλίας γυρίζει από την Κρήτη με μουστάκι και η Μαρίνα δεν ενθουσιάζεται καθόλου. Προσπαθεί να τον πείσει να το κόψει, ο Ηλίας όμως είναι ανένδοτος.
Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.
“Κάτω Παρτάλι”-Mega
Ο Θανάσης θα καταφέρει να ξετρυπώσει τον Λάμπρο της Λάμπραινας. Ο Διαμαντής και η Μοσχούλα γλεντάνε την επανασύνδεση τους, ενώ ο Κωνσταντίνος μάταια ψάχνει την Μυρτούλα του, που δεν λέει να απαντήσει στις κλήσεις του.
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ), Ιβάν Σβιτάιλο (Ρούσος), Ελευθερία Μπενοβία (Πασχαλιά).Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς και η Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της Μοσχούλας.
Guest: Παντελής Καναράκης (Φρειδερίκη), Βασίλης Κόλα (Ερμίρ), Τζούλη Σούμα(Ασημίνα), Στάθης Νικολαϊδης(μπιστικός)

Read More

And More