Νέο τηλεοπτικό βήμα για την Μαρία Μπεκατώρου;

Είναι ταλαντούχα, είναι σκερτσόζα, έχει αμεσότητα, έχει χιούμορ, ξέρει να αυτοσαρκάζεται και να τσαλακώνει την εικόνα της, γι ΄αυτό και κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου. Ναι, όλα αυτά τα στοιχεία τα διαθέτει η Μαρία Μπεκατώρου, γι ΄αυτό και πλέον ανήκει στις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της νεότερης, τηλεοπτικής γενιάς.

Ετσι, η Μαρία δεν σταματά στιγμή να δέχεται προτάσεις για νέες συνεργασίες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν πρόσφατα, δέχτηκε μία συγκεκριμένη πρόταση η οποία την δελέασε τα μάλλα και μάλλον απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα σε αυτή την πρόταση η Μαρία δεν πρόκειται να πει “όχι”.

Τι νέο μας ετοιμάζει; Αυτό το χειμωνα λέει εκτός από το “Familiar” και τα “Καρντάσιανς” θα την δούμε να κάνει και ένα τρίτο, τηλεοπτικό βήμα. Θα την δούμε να συμμετέχει εκτάκτως στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ,”Τρίχες”, μετά από σχετική πρόταση-πρόσκληση την οποία και φυσικά δέχτηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Ο Αλέξανδρος έχει λέει έναν ρόλο που πιστεύει πως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της, γι ΄αυτό και αποφάσισε να της κάνει το… “ορίστε”!

Read More

And More