Η Αση Μπήλιου και του χρόνου στον Alpha!

Άλλη μια τηλεοπτική σεζόν, γεμάτη έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις και ενδιαφέροντες καλεσμένους, έκλεισε για το «Stars system». Για 7η συνεχόμενη χρονιά, οι αναλύσεις της Άσης Μπήλιου έγιναν το απόλυτο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της αστρολογίας.

Ανανεωμένη και με πλούσια θεματολογία, η εκπομπή έδινε ραντεβού με το πιστό κοινό της κάθε Σάββατο, με προβλέψεις για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού, αφιερώματα στις γενέθλιες χρονιές τους, αστρολογικά πορτρέτα πολιτικών προσώπων και αθλητών, αλλά και ανάλυση της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Τη φετινή χρονιά, η Άση φιλοξένησε έγκριτους συναδέλφους της, όπως ο Γιώργος Πανόπουλος, ο Κώστας Λεφάκης και η Σμάρω Σωτηράκη, μαζί με τους οποίους ανέλυσε τα αστρολογικά θέματα της σεζόν, την πολιτική επικαιρότητα και φυσικά τις ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Από το πλατό της εκπομπής, πέρασαν αγαπημένα πρόσωπα όπως οι: Φώτης Σεργουλόπουλος, Ευαγγελία Αραβανή, Κατερίνα Καινούργιου, Κατερίνα Ζαρίφη, Ευθύμης Ζησάκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιώργος Δάσκαλος, Μαρία Ηλιάκη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Ελένη Τσολάκη, Νίκος Αναδιώτης και Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μπροστά στην κάμερα της εκπομπής, μοιράστηκαν προσωπικές τους στιγμές και αποκάλυψαν ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Επίσης, πολύ δυνατή και άμεση ήταν η επικοινωνία της εκπομπής με τους τηλεθεατές και μέσω μηνυμάτων καθώς, για μια ακόμη χρονιά, το «Stars system» παρείχε πληροφορίες σε ό,τι αφορά στον γενέθλιο χάρτη τους και τις διαπροσωπικές σχέσεις τους.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 15,4% στο σύνολο κοινού ενώ στις γυναίκες ηλικίας 25-34 σημείωσε 19,1%.

Η Άση Μπήλιου και το «Stars system» επιστρέφουν με περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Read More

And More