“Μπρούσκο”: Εξακολουθεί να είναι “μεθυστικό”! Μάθε τις συγκλονιστικές εξελίξεις…

Ενα τροχαίο δυστύχημα θα φέρει μεγάλη τραγωδία στην οικογένεια Γιαννακάκη, με τον Σήφη να βρίσκεται στην απόλυτη απόγνωση.Μετά την έκδοση του διαζυγίου και μια μεγάλη συζήτηση που έχει με την Αγγελική, ο Σήφης αποφασίζει με πολύ βαριά καρδιά να δώσει έγκριση στην πρώην σύζυγό του να συνεχίσει τη ζωή της και να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Αντρέα.

Η κοπέλα κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή και πράγματι παντρεύεται με τον γοητευτικό Κρητικό και μετακομίζει μαζί με τη μικρή Στεφανία και τον νέο σύζυγό της σε καινούργιο σπίτι. Συμπαραστάτρια στη νέα της ζωή δεν είναι άλλη από την Αναστασία, την αδελφή του Σήφη που και αυτή προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Ματθαίο μετά την αποκάλυψη πως το παιδί είναι δικό του.

Η Αναστασία καταφέρνει να μαλακώσει τον Σήφη και να τον πείσει πως πρέπει να έχει αρμονικές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του αλλά και τον νέο της άντρα για χάρη του παιδιού. Πράγματι ο Σήφης αν και διστακτικός στην αρχή προσπαθεί να ομαλοποιήσει με κάθε τρόπο τη σχέση με την Αγγελική.

Η κοπέλα είναι χαρούμενη τόσο για το γεγονός ότι παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που είναι ερωτευμένη όσο και για το ότι είναι καλές οι σχέσεις με τον πρώην άντρα της. Η ευτυχία της δεν θα κρατήσει για πολύ… Ο Αντρέας ενώ βρίσκεται καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο μαζί με τον αδελφό του και την Αγγελική χάνει ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούεται μετωπικά με διερχόμενο όχημα. Η σύγκρουση είναι σφοδρή και η δυσάρεστη είδηση παίζει πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων των τοπικών καναλιών. Ο Σήφης και η Αναστασία, έντρομοι νομίζοντας πως η μικρή Στεφανία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, κατευθύνονται προς το νοσοκομείο.
Στον δρόμο ο Μανωλιός τηλεφωνεί στον Σήφη και του λέει πως η μικρή ήταν μαζί του και όχι στο αυτοκίνητο, πως η Αγγελική έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πως η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Λίγο αργότερα η κοπέλα επικοινωνεί τόσο με τον πρώην σύζυγό της όσο και με το παιδί και προσπαθεί να τους καθησυχάσει. Ωστόσο στην πορεία η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται και τελικά χάνει τη μάχη με τον θάνατο. Οι γιατροί ενημερώνουν τους οικείους της κοπέλας και η Αναστασία παθαίνει νευρικό κλονισμό.

Ο Σήφης συντετριμμένος σκέφτεται πώς θα πει τα δυσάρεστα νέα στην οκτάχρονη κόρη του. Η μικρή, μαθαίνοντας την αλήθεια, ξεσπά σε γοερούς λυγμούς ενώ στην κηδεία σύσσωμες οι οικογένειες Γιαννακάκη και Ματθαίου οδηγούν την Αγγελική στην τελευταία της κατοικία.

Ο Νεκτάριος που έχει χωρίσει με την Αντιγόνη έχει επιστρέψει στη Δήμητρα. Λίγα 24ωρα μετά η οικογενειακή του ευτυχία θα γκρεμιστεί όταν η Αντιγόνη στέλνει e-mail στη Δήμητρα με ερωτικές φωτογραφίες της ίδιας και του Νεκτάριου από το ταξίδι που γνωρίστηκαν στο Παρίσι…

Read More

And More