Μπρούσκο: Παίρνει όντως το πράσινο φως και για του χρόνου; Ολο το ρεπορτάζ…

Αναμφισβήτητα αυτή η χρονιά αποδείχθηκε άκρως… μεθυστική και για τους Αντεννικούς, αλλά και για όσους αγαπούν τις καθημερινές σειρές. Το “Μπρούσκο” ήρθε στους δέκτες μας και με το έντονο άρωμα του πάθους, του έρωτα, αλλά και του μίσους κατάφερε να αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές.

Ετσι, όπως ήταν αναμενόμενο γρήγορα άρχισαν όλοι να μιλούν για την συνέχιση της σειράς και του χρόνου στους δέκτες μας. Αλλωστε, τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης δεν τα απαρνιέται κανείς έτσι απλά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Οντως ,όμως, το “Μπρούσκο” θα πάει και του χρόνου; Οντως τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να διατηρήσουν στην καθημερινή, απογευματινή τους ζώνη την σειρά της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου; Οντως έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις με τους συντελεστές του;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, όντως το “Μπρούσκο” είναι μία από τις τηλεοπτικές προτεραιότητες του ΑΝΤ1 για του χρόνου. Οντως είναι μία δουλειά στην οποία οι ιθύνοντες του καναλιού θέλησαν να ανάψουν το πράσινο φως για να πάει για δεύτερη σεζόν.

Το “Μπρούσκο” έχει καταφέρει να σημειώσει μία άκρως εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και φυσικά οι Αντεννικοί θέλουν να βρίσκεται και στο fresh πρόγραμμα της σεζόν 2014-2015, μιας και η σειρά κατάφερε να δώσει το φιλί της ζωής στην απογευματινή τους ζώνη.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τους συντελεστές του “Μπρούσκο” και με το αν ξεκίνησαν μαζί τους οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά;

“Ναι, η αλήθεια είναι πως κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει με το κανάλι σε ότι έχει να κάνει με τον ερχόμενο Οκτώβριο. Φυσικά και όλοι μας θέλουμε η σειρά να πάει και του χρόνου, γιατί πιστεύουμε πως έχει την δυναμική εκείνη που χρειάζεται για να συνεχίσει. Γιατί πιστεύουμε πως έχουμε ακόμα πολλές ιστορίες να αφηγηθούμε στον κόσμο”, αποκαλύπτει στο TLIFE στέλεχος του “Μπρούσκο” και συνεχίζει :

“Παρόλα αυτά όχι ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν δεν υπογράψουμε την νέα μας συμφωνία με τον ΑΝΤ1, δεν μπορούμε να είμαστε σε τίποτα σίγουροι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα”.

-Και πότε αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συνέχεια της σειράς;
-Πιθανότατα μετά το Πάσχα όπου και έχουμε πει να γίνει μία τελειωτική κουβέντα και να πέσουν και οι υπογραφές…

Read More

And More