Η Λάουρα Νάργες στο ΤLIFE για την… κόντρα της με την Ε. Παπαβασιλείου, τον Θέμο και φυσικά το “Dancing”!

Είναι ένα νέο, όμορφο και γεμάτο κέφι και ζωντάνια κορίτσι… Είναι ένα κορίτσι που πάνω απ ΄όλα έχει πείσμα και που δεν φοβάται να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και να προκαλεί την τηλεοπτική – και όχι μόνο – τύχη της. Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο από αυτά που συνήθως λείπουν από την μικρή μας οθόνη. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Λάουρα Νάργες, την οποία κατάφερα να πετύχω προ ημερών σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις εντατικές της πρόβες για το “Dancing” και έτσι μπόρεσα να κάνω μαζί της μία μικρή κουβέντα για πολλά και διάφορα !

– Εχουμε φτάσει σχεδόν στην μέση της διαδρομής… Εχουμε φτάσει σχεδόν στην μέση της τηλεοπτικής πορείας του “Dancing”, πως αισθάνεσαι;
– Καταρχήν πρέπει να σου πω,πως δεν το έχω καταλάβει ότι έχει περάσει τόσος καιρός. Εχω την αίσθηση ότι έχουν γίνει μόνο τρία-τέσσερα live. Οσο για το πως αισθάνομα; Αν και… πτώμα, τέλεια (γέλια)

– Εχεις πεθάνει στις πρόβες;
– Εννοείται… Κάθε Κυριακή θέλω να καταφέρνω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αν μπορώ και να τον ξεπερνάω ακόμα.

– Μιας και αγαπάς τον χορό και γνωρίζεις καλά τον συγκεκριμένο χώρο, το περίμενες εξ ΄αρχής πως θα υπήρχε τόσο μεγάλο τρέξιμο κάθε εβδομάδα;
– Η αλήθεια είναι ότι ναι περίμενα πως θα κουραζόμουν, όμως, δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Αλλωστε, ο χορός που αγαπώ εγώ , κυρίως το χιπ-χοπ, δεν έχει καμία σχέση με τους με τους οποίους εμείς κάθε εβδομάδα διαγωνιζόμαστε.

– Τώρα που ξέρεις καλά τι σημαίνει “Dancing withy the stars”, το “Dancing” τι είναι για σένα;
– Μία φανταστική εκδρομή, κάτι σαν πενταήμερη ρε παιδί μου, η οποία δεν θέλω να τελειώσει με τίποτα.

– Αρα να καταλάβω πως βάζεις στόχο την πρωτιά;
– Γιατί όχι; Μετά από τόση δουλειά που κάνω, γιατί να μην θέλω να φτάσω μέχρι το τέρμα, κακό είναι; Αλλωστε, το έχω αγαπήσει τόσο το “Dancing”, που θέλω να τα καταφέρω να φτάσω στον τελικό, όχι για να σηκώσω τόσο την… κούπα, όσο για να τα έχω καταφέρει και να έχω ζήσει όλο αυτό το μαγικό ταξίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος του.

– Και με τον ανταγωνισμό πως τα πας;
– Μία χαρά… Βλέπεις, ο ανταγωνισμός στο “Dancing” δεν χωράει. Είμαστε όλοι μία φοβερή παρέα… Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Εχουμε όλοι μας τον ίδιο στόχο : Να καταφέρουμε με την συμμετοχή μας σε αυτό το πρόγραμμα, να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για το “Make a wish” !

– Ολο το καλοκαίρι τα κανάλια σε παρουσίαζαν να βρίσκεσαι στα “μαχαίρια” με την Ελενα Παπαβασιλείου, γιατί υποτίθεται πως αυτή θα ήταν η διάδοχό σου στο “Ολα”! Οταν την συνάντησες τελικά μετέπειτα στο “Dancing”, αισθάνθηκες αμήχανα;
– Καμία σχέση… Ολα αυτά τα έλεγαν τα κανάλια… Εγώ ποτέ δεν είχα πει τίποτα για την Ελενα, ούτε είχα νιώσει πως βρισκόμουν μαζί της σε αντιπαλότητα. Ετσι, όταν την είδα, ήταν όλα σούπερ. Ισα – ίσα που την είχα πρωτογνωρίσει πέρσι στο πλατό του “Ολα” και είχα σχηματίσει για εκείνη πολύ θετική άποψη.

– Πέρσι ήσουν το κορίτσι του Θέμου, φέτος δεν είσαι…. Αλήθεια, σου κακοφάνηκε που δεν παρέμεινες στην εκπομπή;
– Και βέβαια όχι… Με το χέρι στην καρδιά σου λέω, ότι δεν με πείραξε καθόλου. Και με τον Βαγγέλη (Περρής) και με τον Θέμο, έχω άριστες σχέσεις και τους λατρεύω. Μου έδωσαν την ευκαιρία πέρσι, να περάσω δίπλα τους μία μοναδική χρονιά, από την οποία έμαθα πάααααρα πολλά !

Read More

And More