Ποιοι κάνουν φέτος… ποδαρικό στον Γρηγόρη;

Μικρόφωνο στο χέρι, σακίδιο στην πλάτη, προορισμός τα πιο απίθανα μέρη της Ελλάδας και συναντήσεις με όμορφους ανθρώπους. Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 22:30, o «Όμορφος Κόσμος²» επιστρέφει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Στην πρώτη εκπομπή του «Όμορφου Κόσμου²», θα γνωρίσουμε ανθρώπους που μιλάνε για τις πρωτιές στη ζωή τους. Πρώτος καλεσμένος για φέτος είναι ο αγαπημένος όλων μας, Κώστας Βουτσάς, ένας άνθρωπος που έχει πολλά να πει για τις δικές του πρωτιές.

Ο Γρηγόρης συναντά την Αγγελική Νικολούλη που, μεταξύ άλλων διακρίσεων, έχει σπάσει το ρεκόρ στην ανεύρεση εξαφανισμένων ατόμων: κατάφερε μέσα από την εκπομπή της να εντοπίσει σε 10 λεπτά μόνο μια αγνοούμενη επί 58 χρόνια!

Για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, γνωστό ως «Iron Mike», οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness καταφέρνοντας 48 knock out σε 60 αγώνες. Μέχρι σήμερα, έχει στεφθεί δεκαπέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πετυχαίνοντας 152 νίκες και 86 knock out σε 173 αγώνες.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκει τον Παναγιώτη Λώλα, το μαθηματικό μυαλό από τα Τρίκαλα, που κέρδισε πέρυσι το Χρυσό μετάλλιο στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα στην Αργεντινή. Σειρά έχει ο Δημήτρης Πιστιόλας, ο μεγαλύτερος συλλέκτης κινηματογραφικών μηχανών στον κόσμο, με πάνω από 1.000 σπάνια κομμάτια στη συλλογή του.

Γνωρίζει την Κατερίνα, την Στεφανία και την Μελίνα, τα ελληνικά «αστέρια» που κέρδισαν μια πολύ δύσκολη και «διαστημική» δίκη. Οι τρεις φοιτήτριες του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών, αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Ευρώπης στον Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Δικαίου του διαστήματος.

Read More

And More