Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έρχεται στη βραδινή ζώνη του Mega! Ολο το ρεπορτάζ…

Διπλό τηλεοπτικό χτύπημα ετοιμάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ναι, ο Δημήτρης πλέον δεν θα σου κλείνει συνωμοτικά το μάτι μόνο μέσα από το “Mega με μία”, μιας και θα σε περιμένει και τα βράδια στο Mega.

Με άλλα λόγια; Οι Megaλικοί αποφάσισαν τον Δημήτρη να τον ενεργοποιήσουν και να τον αξιοποιήσουν και στο prime-time τους, πλην του πρωινού. Αποτέλεσμα; Λίαν συντόμως θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον Δημήτρη και βράδυ, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει και τις… βραδινές εντυπώσεις με “όπλο” του το πολύ πετυχημένο “Ouga Challenge”.

Αυτή η έξυπνη και πραγματικά εμπνευσμένη ενότητα του Δημήτρη που κατάφερε αυτό το χειμώνα να κάνει την διαφορά και να κλέψει τις εντυπώσεις, έφτασε η μεγάλη στιγμή για να “τρυπώσει” και στο prime-time του καναλιού. Ετσι, μία φορά την εβδομάδα θα μεταδίδονται τρία συνολικά επεισόδια του “Ouga” σε επανάληψη, τα οποία θα βγαίνουν στον αέρα μοντατισμένα ανάλογα και με brand-new σχόλια και κείμενα του οικοδεσπότη, τα οποία θα χρησιμοποιούνται σαν γέφυρες, για να μπορούν να παρουσιαστούν σαν μία ενιαία εκπομπή, σαν μία ενιαία τηλεοπτική πρόταση.

Το βραδινό “Ouga” θα έχει τον τίτλο “Ouga Challenge Combi” και οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να πιστεύουν πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει την συγκεκριμνένη εκπομπή, τόσο ζεστά όσο την αγκάλιασε όλη τη φετινή σεζόν στη… πρωινή της έκδοση.

Να υποθέσω πως όλη αυτή η πρωτοβουλία των Megaλικών θα λειτουργήσει σαν… πρόβα τζενεράλε, έτσι ώστε το “Ouga” να έρθει από Οκτώβρη στους δέκτες μας βράδυ κανονικά και με το νόμο; Δηλαδή να αποκτήσει την κανονική μορφή μίας βραδινής, νεανικής, ανατρεπτικής εκπομπής, η οποία φυσικά και δεν θα καταγίνεται μόνο με την ενότητα της συνέντευξης;

Read More

And More