Δημήτρης Ουγγαρέζος-Μαίρη Συνατσάκη μαζί;

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος, αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια, μιας και η ιστορία έχει δείξει πως η φιλία τους και η προσωπική τους σχέση είναι πάνω και πέρα απ ΄όλα. Μπορεί να ξεκίνησε στα τηλεοπτικά πλατό, όμως, στην συνέχεια ξέφυγε μέσα απο αυτά και από τους ανόητους τηλεοπτικούς ανταγωνισμούς και τους ένωσε για πάντα.

Είναι και οι δύο ταλαντούχα παιδιά, φρέσκα πρόσωπα με αγάπη για την τηλεόραση. Με άλλα λόγια; Είναι δύο πρόσωπα πολλά υποσχόμενα πρόσωπα με δεδομένη την χημεία μεταξύ τους λόγω της προσωπικής τους σχέσης. Αυτό ,λοιπόν, σκέφτηκαν και οι Αντεννικοί και ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς είπαν να περάσουν στην αντεπίθεση.

Ετσι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, οι Αντεννικοί έχουν προσεγγίσει τόσο τον Δημήτρη, όσο και την Μαίρη και τους έχουν προτείνει η νέα τηλεοπτική σεζόν να τους βρει παρέα, όχι μόνο κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αλλά και στο ίδιο πλατό.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να βγάλει στον αέρα καθημερινή, απογευματινή, νεανική, χαρούμενη, ανατρεπτική εκπομπή και πιστεύουν πως η Μαίρη και ο Δημήτρης θα είναι το ιδανικό, τηλεοπτικό ζευγάρι. Αλλωστε, οι Αντεννικοί ήθελαν τον Δημήτρη στο δυναμικό τους από την εποχή της μεταγραφής των Λιάγκα-Σκορδά στο Μαρούσι, αλλά εκείνος τους είπε “όχι”, γιατί έδωσε την απόλυτη προτεραιότητα στο κανάλι του, στο κανάλι που τον στήριξε και τον ανέδειξε. Με αυτή δε ακριβώς την λογική, έχει πει “όχι” και στον Alpha, αλλά και στο Star. Ομως, πλέον ο Δημήτρης μάλλον είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο, τηλεοπτικό βήμα είτε αυτό γίνει στο Μεγάλο Κανάλι, είτε στον ΑΝΤ1.

Οσο για την Μαίρη; Είναι σίγουρο πως η νέα χρονιά θα την βρει μακριά από το “Πρωινό” του Γιώργου και της Φαίης, μιας και θέλει να πάει γι ΄άλλα και αν κρίνω και από τα πρώτα… τηλέ-φαινόμενα για άλλα θέλουν να την πάνε και οι Αντεννικοί.

Για να δούμε ,λοιπόν, το τέλος του μήνα και της τρέχουσας σεζόν τι θα μας φέρει… Θα μας φέρει Μαίρη και Δημήτρη παρέα στον ΑΝΤ1;

Λίγη υπομονή και βλέπουμε!!!!


Read More

And More