Και όμως ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει κλείσει με το Star!

Μεγάλο τηλεοπτικό σούσουρο ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Μάρκο Σεφερλή να έχει κλείσει για του χρόνου με το Star, προκειμένου να αναλάβει να παρουσιάζει την καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού στη μετά Τατιάνα εποχή. Μύθος ή αλήθεια;

Οντως ο Μάρκος Σεφερλής έχει κλείσει για του χρόνου με το Star; Μετά από μία σειρά από τηλέφωνα και συγκεκριμένες επαφές που είχα με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, κατάλαβα ότι… παντού υπάρχει ένας μύθος.

Οχι, ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει “κλειδώσει” για την ζώνη 12.00 με 2.00 το μεσημέρι από Οκτώβρη στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τα όσα μου… μαρτύρησαν ο Μάρκος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού, γιατί ανάμεσα σε ΄κείνον και στο κανάλι υπήρξε μία ολοκαίνουργια συμφωνία σε ότι έχει να κάνει με τις θεατρικές του παραστάσεις. Το κανάλι που αγαπά εμπράκτως τον Μάρκο και τις θεατρικές δουλειές του, είπε να ανανεώσει μαζί του αυτούς τους… όρκους τηλεοπτικής αγάπης.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό γυρίστηκε και ένα τρέιλερ μέσα από το οποίο προαναγγέλλεται η άφιξη των νέων θεατρικών του Μάρκου στο πρόγραμμα του καναλιού, το οποίο και προφανώς μπέρδεψε όλους όσους το είδαν και έσπευσαν να διαδώσουν την είδηση πως ο Μάρκος πάει Star.

Παρόλα αυτά ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει και κάποιες αναγνωριστικές επαφές και συζητήσεις σε σχέση με το μεσημεριανό που “ψήνεται”, οι οποίες ,όμως, έχουν μείνει για την ώρα σε αναγνωριστικό επίπεδο και κανείς δεν ξέρει το τι ακριβώς θα γίνει και που ακριβώς θα καταλήξουν.

Κανείς φυσικά δεν ξέρει και το ποια θα είναι βεβαίως-βεβαίως και η τελική απόφαση και επιλογή του καναλιού γενικότερα για του χρόνου και όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον Μάρκο Σεφερλή.


Read More

And More