Μ. Σεφερλής: “Το ότι γράφεται, δεν σημαίνει πως θα είμαι με την Ελενα Τζαβαλιά στο πρωινό του Mega…”!

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί από την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστό πως όντως ο Μάρκος Σεφερλής είναι το νέο πρόσωπο του Mega που αναλαμβάνει από Οκτώβρη το fresh πρωινό του.

Διάφορα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με τον Μάρκο πότε να τον παρουσιάζουν σαν τον απόλυτο παρουσιαστή – ντίβα που… ρίχνει πόρτες τους υποψήφιους συνεργάτες του, πότε να του “χρεώνουν” σαν τηλεοπτικό έτερον ήμισυ την γυναίκα της ζωής του Ελενα Τζαβαλιά και πολλά, πολλά άλλα…

Τι ,όμως, απ ΄όλα αυτά είναι αλήθεια και τι μύθος; Ο Μάρκος αποφάσισε σήμερα να μιλήσει στην ραδιοφωνική εκπομπή της Ελένης Καρποντίνη και του Ακη Αναστασιάδη στον “Δρόμο Fm” και να λύσει πολλά από τα… μυστήρια που συνοδεύουν την έλευσή του στο Mega και το γεγονός ότι δέχτηκε να κάνει αυτό το Megaλο βήμα στην καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Ο νέος οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του Mega είπε: «Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Προσπαθούμε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές. Αν είναι ένας καλεσμένος δύσκολος, θα τον κάνουμε εύκολο εμείς. Όλα τα έχουμε προβλέψει…».

Για την απόφασή του να αποκαλύψει τις συζητήσεις του με το Mega είπε: «Έχω φάει πολύ κυνηγητό μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις. Έχω φάει πολλή λάσπη, που δεν είχαν να κάνουν με τη δουλειά μου ή που δεν είχαν δει καν αυτό το οποίο σχολίαζαν… Εντάξει, δεν απαντάω. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, όπως εκείνος νομίζει και όπως οι άλλοι του επιβάλλουν να την κάνει».



Τι ζητά από τους νέους του συνεργάτες ;
«Θα ήθελα να είναι καυστικοί, αλλά με καλή πρόθεση γιατί αυτό σημαίνει εξυπνάδα. Αυτό που λέγεται θέλω να έχει λόγο να ειπωθεί, να αυτοσαρκάζονται, δεν θέλω να ξεφεύγουμε από τα όρια και να ασχολούμαστε όλη μέρα με εμάς και να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας.

Πολλές φορές βλέπω εκπομπές με πολλά “εσωτερικά” αστεία που δεν τα καταλαβαίνει ο κόσμος. […] ‘Έξυπνους ανθρώπους θέλω, να μπορούν να επικοινωνούν, να ακούει ο ένας τον άλλον εκείνη τη στιγμή – γιατί βλέπουμε στις εκπομπές κάποιος να λέει αστεία και οι υπόλοιποι να τον αγνοούν γιατί στο μυαλό τους έχουν κάτι άλλο, ίσως το επόμενο θέμα ή τι παίζει το απέναντι κανάλι. Βλέπουμε απεγνωσμένες τέτοιες προσπάθειες ανθρώπων που έχουν χιούμορ να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο διασκεδαστική και να τους αγνοούν».

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε : «Γιατί να μην είναι; Είναι ένας άνθρωπος έξυπνος, με χιούμορ… Είδες, όμως, τώρα; Είπα “γιατί να μην είναι;”, όχι πως θα είναι. Εγώ θέλω πάντως να είναι… Έχουμε βρεθεί στο Just, ταιριάζουν τα χνώτα μας. Εγώ δεν θα τον ήθελα στον ρόλο που ήταν μέχρι τώρα, γιατί αυτό το έχουμε δει. Το θέμα είναι ο καθένας να εξελίσσεται και να πηγαίνει σε κάτι καλύτερο, αναβαθμισμένο, που θα του κάνει καλό στην πορεία και την καριέρα του. Είναι πολλές φορές σημαντικό ποιο είναι γύρω σου, πόσα κοινά έχετε, πόσο μπορεί να εξελίξει αυτό που λες ο άλλος… Εγώ θέλω να ξεφύγουμε από το τόσο πολύ κουτσομπολίστικο που τα καρφιά δίνουν και παίρνουν. Θέλω να είναι χρήσιμος και σε άλλα πράγματα! Το ‘χει με πολλά πράγματα και θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο».

Για την Ελενα Τζαβαλιά και την πιθανότητα να αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση του πρωινού είπε: «Η γυναίκα μου πώς προέκυψε; Το ότι γράφεται δεν σημαίνει κάτι. Και για τον Ουγγαρέζο γράφανε πως έφαγε “πόρτα”. Στα θέματα δουλειάς με τη γυναίκα μου, το ξέρει κι ο κόσμος αυτό, δεν παίζει “παντόφλα”. Είναι η πρώτη που ακούει τα εξ αμάξης όταν έχει γίνει κάτι. Στο θέατρο την αντιμετωπίζω όπως όλους τους άλλους συνεργάτες. […] Καταλαβαίνω ότι είναι της μόδας το τηλεοπτικό ζευγάρι, αλλά θα δούμε…», ενώ στην συνέχεια όταν ήρθε η συζήτηση και πάλι στο ίδιο θέμα έσπευσε να επισημάνει:

«Εγω θα ήθελα να είναι και η γυναίκα μου, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει ό,τι και να κάνω, επικοινωνούμε πάρα πολύ, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσουμε δυναμικά – μέχρι να γνωριστούμε και με τους υπόλοιπους, ανάλογα ποιοι θα είναι. Η Ελένη είναι δίπλα μου σε ό,τι και να κάνω, είναι διακριτική, δεν έχει τάσεις συμπαρουσιάστριας, δεν θέλει να το μοιραστούμε όλοι αυτό. Νομίζω ότι θα ήταν ένα συν στην εκπομπή γιατί γενικότερα η εικόνα του ζευγαριού αυτού αρέσει στον κόσμο. Αν είναι η Έλενα, θα είναι ένα μέλος, όπως τα υπόλοιπα της ομάδας. Δεν θα είμαστε ένα ακόμα τηλεοπτικό ζευγάρι».

Τι αποκάλυψε για τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής; Αρχικά άφησε να εννοηθεί πως η παρουσία της Βίκυς Παγιατάκη είναι δεδομένη και στην συνέχεια δήλωσε χαρακτηριστικά: ” Ο Πετρετζίκης θα κάνει κάτι άλλο… Εγώ μπορεί να ξέρω ποιος θα είναι ο μάγειρας του πρωινού, αλλά ας το αφήσουμε για έκπληξη. Είπαμε, ο Ουγγαρέζος μπορεί και να μην είναι, η γυναίκα μου μπορεί και να μην είναι…

Δεν ξέρω ποιοι θα είναι στο πάνελ, εγώ θα ήθελα άλλον έναν άντρα και μια ακόμα γυναίκα. Δεν θέλουμε πολύ κόσμο, θέλω να υπάρχει χώρος να μιλήσουν όλοι. Ένα “πάνελ” πέντε ατόμων μαζί με εμένα θα είναι ό,τι καλύτερο… […] Ο Νέζος είναι σήμα κατατεθέν του πρωινού. Ενδυματολόγος θα είναι ο Περικλής Τσουρής, που ήταν και στο Just».

Read More

And More