Ποιά ελληνική σειρά στέλνει το Mega στο… πυρ το εξώτερον;

Ηταν μία σειρά που εμφανίστηκε στους δέκτες μας μετά Βαίων και κλάδων. Ηταν μάλιστα μία σειρά με την οποία οι άνθρωποι του Mega αποφάσισαν στην αρχή της φετινής σεζόν να ξεκινήσουν να μας παρουσιάζουν σιγά-σιγά το καινούργιο τους πρόγραμμα γι ΄αυτό το χειμώνα. Με άλλα λόγια αυτή η συγκεκριμένη σειρά ήταν μία σειρά την οποία οι Megaλικοί και πίστευαν πολύ και θεωρούσαν επίσης πως θα τους χάριζε απλόχερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ελα ,όμως, που ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου… τηλε-ξημερώνει και τι ο κόσμος τελικά θα επιλέξει να βλέπει και που θα χαρίσει την ψήφο της προτίμησής του; Ο λόγος τόση ώρα για το “Ονειρο Ηταν” για την σειρά που ήρθε στο Μεγάλο Κανάλι αρχικά ως το μεγάλο και τρανό… lead-in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, αλλά στη πορεία τα βρήκε σκούρα.

Το “Ονειρο Ηταν” ,λοιπόν, δεν τα κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, έτσι μάζεψε τα μπογαλάκια του αρχικά από την ζώνη των 7.00 μ.μ.και τώρα; Τώρα ξανά μετακομίζει μιας και οι Megaλικοί αποφάσισαν όχι απλά να το εξοστρακίσουν από το πρόγραμμά τους, αλλά να το στείλουν στο πυρ το εξώτερον, αφού πλέον η συγκεκριμένη σειρά θα παίζει στις 6.00 το πρωί, για όσους μπορούν να αντέξουν τα μίση, τα πάθη και τις ίντριγκες της σαπουνόπερας ακόμα και με την τσίμπλα στο μάτι!

Read More

And More