Η Μαίρη με δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Μπορεί από το “Dancing” να αποχώρησε ,όμως, λίαν συντόμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την δούμε και πάλι στους δέκτες μας μιας και η Μαίρη Συνατσάκη κάτι… ψήνει εκεί στον ΑΝΤ1.

Η ταλαντούχα Μαίρη μπορεί να έφτασε στην πηγή του “Dancing” και να μην ήπιε νερό ,όμως, όλο αυτό μάλλον θα της βγει σε καλό, μιας και οι Αντεννικοί απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα έχουν σχέδια για ΄κείνη.

Η νεαρή παρουσιάστρια ήταν σήμερα καλεσμένη στο “Πρωινό” της Φαίης και του Γιώργου και όπως η ίδια αποκάλυψε βρίσκεται με τους διοικητικούς του ΑΝΤ1 σε συζητήσεις προκειμένου φέτος να παρουσιάσει στο κανάλι την δική της εκπομπή, η οποία όπως έσπευσε να διευκρινήσει δεν έχει να κάνει με την ψυχαγωγική, ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τι δήλωσε χαρακτηριστικά;

“…Για το πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν ισχύει όσα έχουν ακουστεί. Έχουμε αρχίσει κάτι να συζητάμε με τον ΑΝΤ1 που θα χαρώ πολύ αν συμβεί. Είναι από αυτές τις εκπομπές που έχουν μπόλικο περιεχόμενο που μου αρέσει εμένα να βλέπω. Και ξέρω ότι ενδιαφέρει και πάρα πολύ τον κόσμο. Είναι μοναχικό ως concept. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες και δεν ξέρω καν αν μπορώ να μιλάω για αυτό. Πάντως μιλάμε για αυτή τη σεζόν…”

Read More

And More