Η Μαίρη Συνατσάκη μας αποκαλύπτει αν συζητά όντως με το Mega! Θα αναλάβει το πρωινό μαζί με Ηλιάκη – Θρασκιά;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την φήμη που κυκλοφορεί σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και θέλει την Μαίρη Συνατσάκη, την Ράνια Θρασκιά, την Μαρία Ηλιάκη και την Τζένη Μπαλατσινού να αναλαμβάνουν από Οκτώβρη από κοινού δράση στο brand-new πρωινό που ετοιμάζει το Mega.

Μία φήμη η οποία από προχθές το βράδυ πήρε… τιτάνιες διαστάσεις, όταν η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram μία χαρακτηριστική φωτό όπου μαζί με την Ράνια και την Μαρία απολαμβάνουν το παγωτό τους και είναι μες την καλή χαρά.

Κάπως έτσι οι πάντες έσπευσαν να πουν πως όντως αυτή η φημολογία που ακούγεται από την Δευτέρα όχι μόνο έχει κάποια δόση αλήθειας, αλλά επιβεβαιώνεται και περίτρανα με το επίμαχο “κλικ”.

Προσωπικά αντί απλώς να σας μεταφέρω τα όσα ακούγονται αποφάσισα να μιλήσω με μία από τις “πρωταγωνίστριες” και συγκεκριμένα με την Μαίρη Συνατσάκη, προκειμένου να διαπιστώσω τι ακριβώς συμβαίνει…

-Λοιπόν, έχεις πατήσει γκάζι και φεύγεις για Mega μαζί με την Ράνια Θρασκιά, την Μαρία Ηλιάκη και την Τζένη Μπαλατσινού όπως ακούγεται;
-Καμία σχέση… Δεν έχει τεθεί κανένα τέτοιο θέμα!

-Δηλαδή, δεν βρίσκεσαι σε συζητήσεις με το κανάλι προκειμένου μαζί με τα κορίτσια να αναλάβεις του χρόνου το πρωινό;
-Και βέβαια όχι και δεν μπορώ να καταλάβω πως μας προέκυψαν όλα αυτά. Ούτε σε συζητήσεις με το Mega βρίσκομαι, ούτε δοκιμαστικά με τα κορίτσια έχουμε κάνει, ούτε το πρωινό είναι στο δικό μου – τουλάχιστον – τηλεοπτικό προσκήνιο.

-Και αυτή η φωτό που ανέβασες χθες βράδυ στα social media και άναψες φωτιές τι είναι;
-Τι να είναι; Είμαστε τρία χαρούμενα φιλεναδάκια σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Δεν σημαίνει κάτι αυτή η φωτό, για να λύσω και αυτό το… Mega μυστήριο.

-Αλλωστε, δεν έχεις συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΑΝΤ1;
-Φυσικά. Εχω με τον ΑΝΤ1 συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

-Τελικά αυτή την εκπομπή που θα ήταν εμπνευσμένη από το Internet, με τα χιουμοριστικά βιντεάκια θα την κάνεις;
-Ναι, στο NETWEEK και είμαι πανευτυχής. Θα είναι πολύ φαν εκπομπή, πρωτότυπη, νεανική, τρελή, σουρεαλιστική…

-Δηλαδή, θα είναι πολύ Μαίρη…
-Εντελώς (γέλια)

-Και με την τηλεόραση του ΑΝΤ1 τι θα κάνεις;
-Και για την τηλεόραση του ΑΝΤ1 συζητάμε αυτή την στιγμή κάποια πράγματα, όντως αυτό το χειμώνα θα κάνω κι εκεί κάτι, αλλά ακόμα φοβάμαι πως δεν μπορώ να σου πω περισσότερα!

Read More

And More