Παρελθόν για τον Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Όλο το νέο θρίλερ…

Η αντίστροφη μέτρηση στην συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Alpha άρχισε… Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και οι οποίες όσο περνάει η ώρα γίνονται όλο και πιο έντονες, η με το ζόρι ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον εκτός καναλιού!

Ναι,σύμφωνα με το νέο θρίλερ που έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα το απόγευμα στη Κάντζα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βρίσκεται απλά χωρίς εκπομπή, αλλά η διοίκηση του καναλιού φέρεται να έχει ανακοινώσει στην οικοδέσποινα της εκπομπής , “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”, το γενικότερο φινάλε αυτής της αναμφισβήτητα πολυσυζητημένης συνεργασίας τους.

Βέβαια, μέχρι και την στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές, δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση είτε επιβεβαίωσης, είτε διάψευσης της είδησης από το κανάλι. Παρόλα αυτά σε μία σειρά από τηλεφωνικές επαφές που είχα με κύκλους του καναλιού, μου έδωσαν σαφέστατα να καταλάβω πως για την ώρα απ ΄ότι όλα δείχνουν όντως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι του Alpha, αποφάσισαν να οδηγήσουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προς την πόρτα της εξόδου, εκτός συγκλονιστικού προόπτου!

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδυάζουν τις σημερινές εξελίξεις και την ανακοίνωση του φινάλε αυτής της συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,με το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Alpha κ. Δημήτρης Κοντομηνάς τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Αμερική και επιστρέφει αύριο Δευτέρα και πάλι στην Αθήνα.

“Αν όντως ισχύει αυτή η είδηση, τότε σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι όλες αυτές οι εξελίξεις συνέβησαν Κυριακή μεσημέρι, με τον Πρόεδρο του καναλιού, να βρίσκεται και πάλι πίσω αύριο Δευτέρα. Ισως ο κύριος Κοντομηνάς οι αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το κανάλι, τις εκπομπές που έχουν πρόβλημα και την νέα χρονιά που πλησιάζει να ήθελε να ανακοινωνούν στους ενδιαφερόμενους, πριν εκείνος γυρίσει και πάλι πίσω”, αποκαλύπτουν στο “TLIFE” καλά πληροφορημένες πηγές από την Κάντζα και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Η αλήθεια είναι δε ότι γενικότερα εδώ και περίπου δύο-τρεις εβδομάδες κυκλοφορούσε έντονα στο κανάλι η φημολογία πως η απόφαση του να πέσουν οι τίτλοι του τέλους για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα τέλη του Δεκέμβρη είχε παρθεί και πως απλά για λόγους… ψυχραιμίας – μιας και ακόμα ένα μήνα θα έπρεπε η εκπομπή να βγει στον αέρα – δεν της είχε ανακοινωθεί”!

Οπότε να υποθέσω κι εγώ με την σειρά μου ότι τώρα που βγήκαν στον αέρα και οι εκπομπές αυτού του Σαββατοκύριακου και τώρα που ολοκληρώθηκαν και όλες οι εγγραφές των εορταστικών της εκπομπών, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να έρθουν στα αυτιά της τα δυσάρεστα μαντάτα;

Οπως και να έχει, αύριο μέχρι το μεσημέρι, αναμένεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για όλο αυτό το νέο θρίλερ και φυσικά μία επίσημη απάντηση του καναλιού για το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι γι ΄αυτούς πλέον οριστικά παρελθόν!!!

Read More

And More