“Σπίτι μου, σπιτάκι μου”: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Η αλήθεια είναι πως πλέον η είδηση δεν είναι το ποιος αποχωρεί από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά το ποιος συνεχίζει να αντέχει να συνεργάζεται μαζί της. Και γιατί του το λέω αυτό; Γιατί δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από την εκπομπή του Alpha , “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”.

Δεν υπάρχει – που λέει ο λόγος – εβδομάδα που να μην έχει σημειωθεί κάποιο θερμό επεισόδιο στα παρασκήνια της εκπομπής και το οποίο να μην οδηγήσει σε έξοδο ένα από τα μέλη της ομάδας πολυ βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Αυτή τη φορά αυτή που σήκωσε τα χέρια ψηλά από την μέχρι τώρα συνεργασία της με την με το ζόρι παρουσιάστρια της Κάντζας, είναι η Αντζελα Βέργη.

Η Αντζελα Βέργη δούλευε στον Alpha τα τελευταία δύο χρόνια, είχε αξιολογότατη προυπηρεσία, ενώ για την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου του καναλιού, ήταν μία πολύτιμη συνεργάτης, μιας και είχε την επιμέλεια θεμάτων και ρεπορτάζ, ετοίμαζε ιδιαίτερα προσεγμένα αφιερώματα και την τέχνη του μοντάζ την κατείχε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η Αντζελα ,λοιπόν, ήρθε σε σύγκρουση με την παρουσιάστρια και παραιτήθηκε από το κανάλι χθες το απόγευμα. Εννοείται δε πως τόσο οι συντελεστές της εκπομπής, όσο και οι κύκλοι του καναλιού προσπαθούν να μην επιβεβαιώσουν το γεγονός και μιλούν για μία απλή παρεξήγηση και για έναν εκνευρισμό που θα ξεπεραστεί. Ομως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω η παραίτηση είναι παραίτηση και έχει κανονική ισχύ.

Κατά τα άλλα; Η εκπομπή του Alpha που μπροστά της τύφλα να ΄χει ο… Τιτανικός, γυρίζει σου λέει τα εορταστικά της επεισόδια, μιας και τις γιορτές η με το ζόρι παρουσιάστρια λέγεται πως θα βρίσκεται στο εξωτερικό. Οχι, θα κάτσει να σκάσει…


Read More

And More