“Ψήνεται” συνεργασία Ελλης Στάη – Alpha;

Εκλογές ήταν και πέρασαν! Και όπως συνηθίζεται τα κανάλια χθες το βράδυ κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελικής πτώσεως κατά την διάρκεια της εκλογικής βραδιάς και των αποτελεσμάτων, προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν και τις εντυπώσεις, αλλά και τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης.

Ετσι, ο Alpha τηρώντας μία τηλεοπτική συνήθεια των τελευταίων ετών είχε στο στούντιο την Ελλη Στάη, η οποία μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ είχαν αναλάβει την παρουσίαση της μεγάλης βραδιάς. Μάλιστα, αυτή την φορά το κανάλι της Κάντζας ήταν και το κανάλι που κατάφερε να κερδίσει την ψήφο της προτίμησης των τηλεθεατών και να έρθει πρώτο σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης με 20,9%.

Οταν ,λοιπόν, η βραδιά έφτασε στο φινάλε της, η Ελλη Στάη είπε στον Αντώνη Σρόιτερ με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο: «…Και νομίζω ότι μετά από όλα αυτά που περνάμε μαζί, νομίζω ότι δεν έχουμε παρά αν συνεχίσουμε…», με το παρουσιαστή του Alpha να απαντά: «Βεβαίως…»!

Αποτέλεσμα; Σήμερα οι πάντες να μιλούν για μία επικείμενη συνεργασία η οποία αυτή την στιγμή να βρίσκεται σε φάση… “ψησίματος” εκεί στην Κάντζα. Για να δούμε!

Read More

And More