Η… “Μία” Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε χθες να κερδίσει όλες εσάς! Τι τηλεθέαση σημείωσε η πρεμιέρα της εκπομπής;

Μετά από πολλά, πολλά χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε φέτος να κάνει “Μία” μεγάλη αλλαγή στην τηλεοπτική της πορεία… Μετά από πολλά, πολλά χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να αλλάξει ώρα, τίτλο εκπομπής, τηλεοπτικές συνήθειες και τηλεοπτική κοσμοθεωρία, προκειμένου να καταφέρει να χαρίσει στους τηλεθεατές μία εντελώς… fresh τηλεοπτική πρόταση.

Μία εντελώς fresh τηλεοπτική πρόταση η οποία θα έβαζε και την ίδια σε καινούργια, συναρπαστικά τηλεοπτικά μονοπάτια. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η “Μία”! Μία εκπομπή αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλες τις γυναίκες… “Μία” εκπομπή η οποία έρχεται για να μας κλείσει πονηρά το μάτι σε ότι κι αν μας απασχολεί, προσπαθώντας να μας ενημερώσει εύκολα, εύστοχα και γρήγορα για όλα… Γιατί το “όλα” είναι η ίδια η ζωή, η ίδια η καθημερινότητά μας.

“Μία για όλες ,λοιπόν και όλες για μία”! Το φετινό μότο της Τατιάνας και της brand new εκπομπής της το οποίο είδαμε και χθες να γίνεται πράξη και από την πλευρά των τηλεθεατριών, μιας και σε αυτό το ολοκαίνουργιο κάλεσμα της Τατιάνας ήταν όλες εκεί… Για ακόμα μία φορά η γνωστή δημοσιογράφος κατάφερε να έχει δίπλα της τον κόσμο αυτό που όλα τα χρόνια της έχει χαρίσει απλόχερες δόσεις αγάπης και τηλεοπτικής εμπιστοσύνης, γι ΄αυτό κι εκείνη από την πλευρά της έχει καταφέρει να διανύσει τόσα τηλεοπτικά χιλιόμετρα και πλέον να ανήκει στα λιγοστά τηλεοπτικά πρόσωπα που εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, να εκτίθενται καθημερινά και να συνεχίζουν!

Και για να μην σε κουράζω άλλο, να σου πω πως η χθεσινή πρεμιέρα της Τατιάνας στο Star έφτασε στο σύνολο της τηλεθέασης το 17,6%, ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό-νεανικό κοινό ήταν 18,3%!

Μάλιστα, τα υψηλότερα νούμερα της “Μια” σημειώθηκαν στο διάστημα 13:45-14:00, που η τηλεθέαση έφτασε εκτοξεύθηκε στο 24,3% στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό, το υψηλότερο τέταρτο, ήταν στο διάστημα 14:15 με 14:30 όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 25,1%!!!

Read More

And More