Ποιο λαμπερό αστέρι διεθνούς φήμης έρχεται στον ημιτελικό του “The Voice”;

Ενα από τα πιο λαμπερά αστέρια της σύγχρονης, μουσικής σκηνής, μία από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες που έχει αποκτήσει αναρίθμητους φανατικούς οπαδούς σε όλο το κόσμο, έρχεται την Παρασκευή το βράδυ στο “The Voice”, για να χαρίσει λίγη από την λάμψη της στο άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Indila!

Ε, ναι ,λοιπόν, έφτασε η στιγμή να μπούμε όλοι στον μαγικό, μουσικό κόσμο της Indila! Είναι αδύνατον για την Indila να υποδείξει την ακριβή, μοιραία ημερομηνία που η μουσική αποτέλεσε μια αποκάλυψη γι αυτήν.

Από τον Michael Jackson στονJacques Brel, διερχόμενη από τον Ismael Lo, την Warda ή τηνLata Mangeshka (διάσημη Ινδή τραγουδίστρια της δεκαετίας του ’40), οι εκλεκτικές επιρροές της νεαρής Παριζιάνας αντικατοπτρίζουν μία βαθιά γεύση για την δύναμη των συναισθημάτων.

Στην ηλικία των επτά, η Indilaέγραψε το πρώτο της ποίημα, γοητευμένη από την δύναμη των λέξεων, την δύναμη μίας φαντασίας με αιώνια μορφή. Όνειρα και επιθυμίες των μεγάλων ταξιδιών αναμειγνύονται με μία παιδιάστικη γλώσσα, που περιγράφει το ποια θα γίνουν τα αγαπημένα της θέματα.

Τα ποιήματα αυτής της ονειροπόλου είναι τα τραγούδια της. Η αγάπη της να γράφει, βιωμένη σαν μία αναγκαιότητα, η απελευθέρωση να γράφει και να τραγουδάει ότι αισθάνεται για τον κόσμο, για να δραπετεύσει στον δικό της ‘Mini World’, το καταφύγιο της από τον πόνο της ζωής.

Ήταν το 2010 που η νεαρή καλλιτέχνης ανακαλύφθηκε από το κοινό. Είχε ήδη κάνει πολυάριθμες συνεργασίες με καλλιτέχνες της urban σκηνής όπως οι Soprano (Hiro), Rohff(Thug Mariage) και Nessbeat(Dust Of Empire), αλλά το σημείο καμπής στην καριέρα της ήταν η συνεργασία της με τονYoussoupha. Το κομμάτι‘Dreamin’ κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012, και αθροιστικά μέχρι σήμερα, το έχουν δει περισσότεροι από 16 εκατομμύρια χρήστες τουYouTube.

H Indila υπέγραψε συμβόλαιο το 2013 με την Capitol Records και δουλεύει πάνω στο ντεμπούτο άλμπουμ της ‘Mini World’. Κανένα όριο, συμβολικό ή πραγματικό, δεν πρέπει να αντιτεθεί στις δημιουργικές της παρορμήσεις και να αμαυρώσει τον ορισμό της για την μουσική. Εμπιστεύεται την κατεύθυνση των τραγουδιών της με τον παραγωγό της, Skalp. Μαζί αποτελούν ένα καινοτόμο και συμπληρωματικό δίδυμο. ΟSkalp συνθέτει και κάνει την παραγωγή στα τραγούδια ενώ ηIndila δημιουργεί τις μελωδίες και τους στίχους.

Με αυτό το πρώτο της άλμπουμ, στο οποίο προσφέρει τον εαυτό της, υπερνικά την ετικέτα των ειδών: παλιομοδίτικα πλήκτρα που είναι απίστευτα νοσταλγικά, και αποφασιστικούς μοντέρνους ρυθμούς που προσφέρουν ένα πυκνό σύμπαν, διαχρονικό και μοναδικό.

“World Music”, η Γαλλική ποικιλία συναντά την pop, χωρίς να ‘κοκκινίζουν’ για τις διαφορές τους, και ετοιμάζονται να φυτέψουν ένα μουσικό χώρο στο μέγεθος του κόσμου. Τέλος, το πρώτο άλμπουμ της Indila, “Mini World” κυκλοφορησεστις 24 Φεβρουαρίου 2014.

Read More

And More