Η τρελή κούρσα του “The Voice” στους πίνακες τηλεθέασης!

Πολύ απλά η πορεία που σημείωσε χθες το βράδυ ο τελικός του “The Vopice 2” στους πίνακες τηλεθέασης, δεν υπάρχει! Το μουσικό τάλεντ-σόου του ΑΝΤ1 κατάφερε – όπως αναμενόταν άλλωστε – να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να τινάξει την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα!

Με άλλα λόγια; Χθες το βράδυ τα μηχανάκια της Nielsen χτύπησαν κόκκινα και υποκλίθηκαν στο μεγάλο τελικό της δεύτερης τηλεοπτικής έκδοσης του “The Voice”, γράφοντας και φέτος τηλεοπτική ιστορία.

Βλέπετε, το φινάλε του σόου και η νίκη του Αντώνη Ρέμου και του Κώστα Αγέρη έφτασαν κάποια στιγμή να αγγίζουν το… μαγικό 64,2%, κατά την διάρκεια της τελευταίας μισής ώρας – δηλαδή από τη 1.30 μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα – την στιγμή που όλοι περιμέναμε το ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα κόψει πρώτος το νήμα! Κάπου εδώ αξίζει να σου πω, πως πέρσι το πικ της βραδιάς είχε εκτοξευθεί στο 70,3%, θυμίζοντας ποσοστά τηλεθέασης Γιουροβίζιον, τις εποχές του Σάκη Ρουβά και της Ελενας Παπαρίζου!

Φυσικά σε πολύ υψηλά – αλλά όχι σε τόσο θεαματικά – επίπεδα κινήθηκε και ο μέσος όρος τηλεθέασης της βραδιάς, ο οποίος κέρδισε το 46,8% από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών το σόου απογειώθηκε στο 49,5%!

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με το σύνολο της τηλεθέασης του τελικού του “The Voice” αξίζει να σου το πω κι αυτό. Από τις 10.00 το βράδυ και μετά ο δείκτης δεν έπεσε κάτω από το 43,0%, ενώ η υψηλότερη τιμή έφτασε στο 59,8%, στο μισάωρο 1:30 με 2:00, που το σόου βρισκόταν στην πιο κρίσιμη στιγμή του.

Τι; Μετά απ’ όλα αυτά ρώτησε κανείς αν θα υπάρξει και… “Voice 3”; Οπως σου είπα και χθες, άντε και του χρόνου!


Read More

And More