Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Η πρεμιέρα του “Πρωινού” τους τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα…

“Το Πρωινό” ξεκίνησε από χθες φρέσκο και ζεστό – ζεστό να μας σερβίρεται και πάλι μέσα από τον ΑΝΤ1 και από τα χεράκια φυσικά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα!

Η επιστροφή του ζευγαριού και όλων των συνεργατών τους έγινε όπως σου είπα και χθες με εντυπωσιακό και… εντελώς μουσικοχορευτικό τρόπο και αν κρίνουμε από το τι έδειξαν σήμερα το πρωί τα μηχανάκια της τηλεθέασης όχι μόνο δεν έμειναν ασυγκίνητα, αλλά χτύπησαν κόκκινα!

Ο Γιώργος και η Φαίη μετά από τέσσερα χρόνια μεγάλης καθημερινής τηλεοπτικής επιτυχίας, εννοείται πως γνωρίζουν πια πολύ καλά την συνταγή του πρωινού που αρέσει και εννοείται πως γνωρίζουν καλά το τι ακριβώς θέλει ο κόσμος από ΄κείνους, τι περιμένει, τι προσδοκά να δει!

Μάλιστα, ο Γιώργος και η Φαίη είχαν την εξυπνάδα να προσπαθήσουν και να καταφέρουν τελικά να δημιουργήσουν μία τηλεοπτική παρέα για την οποία πραγματικά ο κόσμος να περιμένει να τους δει, χωρίς να κρέμονται καθημερινά από τους καλεσμένους τους, προκειμένου να πετύχουν μία απογειωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Ο Γιώργος και η Φαίη δεν έχουν δίπλα τους μία απλή τηλεοπτική… γαρνιτούρα έτσι για το συμπλήρωμα στην οποία δεν δίνουν κανένα λόγο και καμία σημασία, ονόματα μη λέμε, τηλεοπτικές υπολήψεις μην θίγουμε!

Με άλλα λόγια; Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι οι τηλεθεατές τους παρακολουθούν γιατί τους αρέσει όλο το παρεάκι τους και όχι γιατί για παράδειγμα σήμερα έχουν το “Μπρούσκο” στο πλατό ή αύριο την Δέσποινα Βανδή κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ

Ετσι, λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, – μιας και ακόμα το “Mega με μία” δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στους δέκτες μας και ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει ανοίξει τα τηλεοπτικά χαρτιά του – η επιστροφή του Γιώργου και της Φαίης τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα.

Τα μηχανάκια τρελάθηκαν με το χάλι-γκάλι τους και τους χάρισαν 40άρια! Πιο συγκεκριμένα στο σύνολό της η εκπομπή έφτασε το 40,6% και κάποια στιγμή εκτοξεύθηκε μέχρι και το 45,2%, ενώ το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η πορεία της και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών όπου και άγγιξε το 42,0%, ενώ η καλύτερη επίδοσή της ήταν το 47,6%!!!

Μετά από τα παραπάνω ποσοστά τηλεθέασης είναι ανάγκη να σας πω το τι ακριβώς έκανε ο ανταγωνισμός; Ετρεχαν οι πάντες να κρυφτούν!!!


Read More

And More