Με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε σήμερα στο “Happy Day” η Σταματίνα! Τι είπε για το νέο της μωράκι…

Λαμπερή, ευτυχισμένη και απίστευτα συγκινημένη επέστρεψε σήμερα στο πλατό του “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ακριβώς είκοσι μέρες μετά από την στιγμή που έφερε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι της. Η Σταματίνα μας καλημέρισε με ένα μεγάλο χαμόγελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια!

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και την αγάπη” ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημέη από το πρώτο λεπτό που βρέθηκε ξανά στο πλατό του Alpha και συνέχισε μη μπορώντας τελικά να συγκρατήσει τα δάκρυά της:

“Δεν ήξερα πότε θα συμβεί. Μια ωραία Τετάρτη έφυγα από εδώ, κοιμήθηκα το μεσημέρι, σηκώθηκα κι έσπασαν τα νερά«Αυτές οι 20 μέρες ήταν γεμάτες με συναισθήματα, είναι σαν να έχω δύο δίδυμα μωράκια. Γιατί και η μικρή μου είναι μωράκι και θέλει την απόλυτη προσοχή και είναι δύσκολο για μια μαμά που έχει και ένα νεογέννητο και θέλει να είναι δίκαιη. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν η Νάγια. Όταν αντίκρισα τη μικρή μου την κορούλα δεν πίστευα ότι μια γυναίκα μπορεί να ξανανιώσει αυτό το τόσο όμορφο που νιώθει την πρώτη φορά. Μάλιστα σε όλη την εγκυμοσύνη αισθανόμουν και τύψεις ότι την είχα στον αυτόματο πιλότο, αλλά τελικά είναι αυτό που γεννιέται και παίρνει κατευθείαν τον χώρο στην καρδιά της μαμάς, του μπαμπά και όλης της οικογένειας…”

Στην συνέχεια δε περιέγραψε πως είναι η καθημερινότητά της: “Θηλάζω ακόμα, η μικρή μου ξυπνά κάθε τρεις, τέσσερις ώρες… είναι καλό μωράκι, ησυχούλα… μόνο κλαίει όταν θέλει να φάει…”

Read More

And More