Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και η Μαρία Χούκλη… πίσω από τις κάμερες!

Αναμφισβήτητα ζούμε στην εποχή της… τεχνολογικής επικοινωνίας! Αναμφισβήτητα ζούμε στην εποχή που κάνουμε φίλους με ένα- like! Και αναμφισβήτητα τα social media -είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι- έχουν εισβάλει στην καθημερινότητά μας και κρατούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, καθώς η χρήση τους είναι κάτι παραπάνω από εθιστική.

Facebook, Τwitter, Instagram… Εχουν φτάσει να τα χειρίζονται πλέον μέχρι και… γιαγιάδες! Γι’ αυτό και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μπει δυναμικά και στον χώρο των social media, προκειμένου να έρθει ακόμα πιο κοντά με τους τηλεθεατές του και να μιλήσει μαζί τους τη γλώσσα του σήμερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, εδώ και περίπου έναν μήνα, τo «Instagram account» του καναλιού του Αμαρουσίου έχει περάσει στα χέρια των παρουσιαστών του και οφείλουμε να ομολογήσουμε- we «like», καθώς μοιραζόμαστε μαζί τους πολλές ιδιαίτερες στιγμές!

«ANT1_onedaywith», που είναι ο τίτλος αυτής της πρωτοβουλίας, θα πει μια μέρα στο Instagram παρέα με τους αγαπημένους μας παρουσιαστές. Τo Instagram account του ΑΝΤ1 περνά στα χέρια τους κι εκείνοι με τη σειρά τους μας βάζουν στη ζωή τους.

Μοιράζονται στιγμές δουλειάς και χαλάρωσης και μας γνωρίζουν μυστικές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους, εντός και εκτός studio. H Μαρία Μπεκατώρου έκανε την αρχή, αποκαλύπτοντας πως πριν ξεκινήσει για το στούντιο αρχίζει τη μέρα της με… μαγειρική!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ανέλαβε στη συνέχεια το account, έστειλε το δικό του κοινωνικό μήνυμα -με μια προσωπική φωτογραφία του με κράνος πάνω σε μηχανή-, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και μια «οσκαρική» selfie με την ομάδα του!

Επόμενη παρουσιάστρια η Ναταλία Γερμανού που μοιράστηκε με τους followers το -σπαρτιάτικο ομολογουμένως- πρωινό της και δεν ξέχασε να χαρίσει πρωινά χαμόγελα λίγο πριν βρεθεί στο γύρισμα με τους συνεργάτες της.

Στην συνέχεια πέρασε στην… αντεπίθεση η Μαρία Χούκλη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου οι πάντες μέσω Instagram μπόρεσαν να δουν την καθημερινή προετοιμασία της δημοσιογράφου για τις ειδήσεις του ΑΝΤ1, όπως επίσης και την προετοιμασία ολόκληρου του δελτίου λεπτό προς λεπτό, μέχρι το ρολόι να δείξει 8.00 και οι ειδήσεις του καναλιού του Αμαρουσίου να βγουν στον αέρα.

Ετσι, είπα κι εγώ να σας παρουσιάσω όλα τα σχετικά αποσπάσματα για να πάρετε μία γεύση από τον… κόσμο πίσω από τις κάμερες!


Απο δω ξεκινούν όλα!Σύσκεψη για το κεντρικο δελτίο ειδήσεων


Αιθουσα σύνταξης, σε πυρετώδη προετοιμασία


Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων&Ενημέρωσης Β.Πελέκης στο γραφείο του!Η μέρα εχει δρόμο μπροστά της &πληθώρα ειδήσεων


Ο Διευθυντής Ειδήσεων Α.Παναγοπουλος σε συνάντηση με τους συνεργάτες του…


Ο Ν.Βαφειάδης εν ωρα εργασίας


Ο Τασος Αρνιακός ελεγχει τα βαρομετρικά λιγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων…


Και η Ευη Φραγκάκη επι τω έργω…


Αίθουσα σύνταξης & ολοι ετοιμάζονται για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων


Η Μαρια Χούκλη έχει μπει ήδη στο studio & καλωδιώνεται!


Τελευταίες σημειώσεις για την Μαρια Χούκλη πριν βγεί


Η καρδια του δελτίου ειδήσεων!Β.Πελέκης & Α.Παναγοπουλος συντονίζουν


Μία ανάσα πριν πριν πέσει το σήμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1!

Οσο για το ποιος θα βρεθεί στη συνέχεια στο τιμόνι του Instagram του ΑΝΤ1; Οι πάντες! Εν αναμονή, λοιπόν!

Read More

And More