Χριστούγεννα στον ΑΝΤ1!

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου
23:30 ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ
Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Καρντάσιανς ανοίγουν το σπίτι τους και γιορτάζουν με καλούς φίλους. Μια εκπομπή γεμάτη μουσική, αποκαλύψεις, γέλιο, χορό και τραγούδι ξεκινάει με τους: Στέλιο Ρόκκο και τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η Εκδρομή»: Λίνα Σακκά, Όθωνα Μεταξά, Ευγενία Σαμαρά, Νίκο Τσολερίδη, Γιώργο Χαλεπλή, Γιάννη Ποιμενίδη και Νίκο Νικολάου.
01.30 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Ν. ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ- ΑΝΤΥΠΑΣ- Α. ΗΛΙΑΔΗ
Μουσικό πρόγραμμα
Ο Αντύπας και ο Νίκος Κουρκούλης ξεσηκώνουν το κοινό στη σκηνή του Βοτανικού, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη προσθέτει τη λαϊκή γοητεία της σε ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα.
03:15 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Γ. ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ-Ν. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΤΑΜΤΑ
Μουσικό πρόγραμμα
Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ φιλοξένησε τρία μεγάλα ονόματα του ελληνικού
πενταγράμμου. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Νατάσα
Θεοδωρίδου, μαζί με την Τάμτα, συναντιούνται στο ίδιο stage και
σας παρουσιάζουν το πιο κεφάτο μουσικό πρόγραμμα.
Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου
10:00 Το Πρωινό
Ανήμερα των Χριστουγέννων, Το Πρωινό φιλοξενεί τον Κώστα Μπίγαλη, τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τον Πασχάλη. Οι δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες και ανεβάζουν το κέφι κατακόρυφα. Μαζί τους στο Πρωινό, ο Φάνης Λαμπρόπουλος από το DWTS5!
23:30 ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ
Ανήμερα τα Χριστούγεννα, τα Καρντάσιανς ανοίγουν το σπίτι τους και γιορτάζουν με καλούς φίλους. Μια εκπομπή γεμάτη μουσική, αποκαλύψεις, γέλιο, χορό και τραγούδι ξεκινάει με την Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια με το καστ της παράστασης ΤΟΚ ΤΟΚ του Laurent Baffie και συγκεκριμένα τον Κώστα Σπυρόπουλο, τη Ματθίλδη Μαγγίρα, την Χριστίνα Θεοδωροπούλου, την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Ορφέα Παπαδόπουλο.
00.15 ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΓΚΑΖΙ: ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
Μουσικό πρόγραμμα
Η Μελίνα, με τη μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική στη σκηνή της Τεχνόπολης.
02:15 ΑΝΤΑRT – ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
Μουσικό πρόγραμμα
Ένα ξεχωριστό live, έδωσε το καλοκαίρι ο αγαπημένος ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος. Παρακολουθήστε από το ANTART το απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, στον ΑΝΤ1.
Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου
10:00 Το Πρωινό
Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου ο Κώστας Μαρτάκης τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες και δημιουργεί την πιο γιορτινή διάθεση στο πλατό του Πρωινού.

Read More

And More