Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το “Familiar”! Φωτό από το τρέιλερ του σόου…

Ανατρεπτικό και διαφορετικό από τα καθιερωμένα, το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR είναι το show που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας και τηλεθέασης σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, δεκάδες άλλες χώρες και πλέον και στην Ελλάδα, αφού αποτέλεσε τη μεγαλύτερη τηλεοπτική έκπληξη της προηγούμενης σεζόν.

Το «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» επιστρέφει τον Μάρτιο στον ΑΝΤ1 με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις! Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν.

Όλοι οι θρύλοι της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας μοιράστηκαν πέρσι το ίδιο stage και ενθουσίασαν το τηλεοπτικό κοινό, που από την αρχή χάρισε στο show ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκριμένα, την περσινή σεζόν το «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» σημείωσε:

Στο δυναμικό κοινό 15-44 μέσο όρο 38,1%
Στις γυναίκες 15-24 μέσο όρο 51,7%
Στις γυναίκες 25-44 μέσο όρο 44,4%
Γενικά στους 15-24 μέσο όρο 44,2%

Σε επίπεδο επεισοδίου, ο τελικός (30/6/2013) απέσπασε τα υψηλότερα μερίδια, με το δυναμικό κοινό να δίνει τηλεθέαση της τάξης του 51,8%. Οι γυναίκες 15-24 εκτόξευσαν την τηλεθέαση στο 67,5% και οι γυναίκες 25-44 έφτασαν το 56%! Στο σύνολο του κοινού ο μεγάλος τελικός έφτασε το 46,7%. Σε επίπεδο 5λέπτου (24:53-24:57) τα υψηλοτέρα ποσοστά σημείωσε στις γυναίκες 15-24 με 79% και στους 15-44 προσέγγισε το 59,8%.

Συνολικά τη σεζόν το «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» τερμάτισε πρώτο στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, στους 15-44 η διαφορά έφτασε 23 μονάδες από το δεύτερο κανάλι (Mega). Η μεγαλύτερη σημειώθηκε στις γυναίκες 15-24 με 34 μονάδες από το κανάλι που ακολουθεί (Mega).

Λίγο πριν την έναρξη του δημοφιλούς show, το σποτ του 2ου κύκλου είναι ήδη στον αέρα για να μας εισάγει στον φανταστικό κόσμο του «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR», φέρνοντας τους θρύλους της παγκοσμίας μουσικής σκηνής… στην καθημερινότητά μας!

Πόσο απίθανο είναι να κάνεις τα ψώνια σου στo supermarket παρέα με τον Elvis Presley και τη Μadonna; Πόσο αδιανόητο είναι να σκοντάφτει πάνω σου ο Μichael Jackson ενώ σέρνει ένα καρότσι supermarket; Και πόσο περίεργο είναι να μην δίνεις καμία απολύτως σημασία σε όλα αυτά, παρά μόνο να σου κάνει εντύπωση το χαμόγελο της Μαρίας Μπεκατώρου σε ρόλο ταμία supermarket; Μείνετε στον ΑΝΤ1, το τηλεοπτικό θέαμα, που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου επιστρέφει για να μεταμορφώσει και πάλι τις Κυριακές μας… μαγικά!

Οικοδέσποινα, και φέτος, θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου,ενώ το σποτ έχει τη δημιουργική υπογραφή της Frank.
Όπως και στον προηγούμενο κύκλο, οι συμμετέχοντες ενισχύουν έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής τους.

Read More

And More