Mamma Mia: Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες στο Badminton! Φωτογραφίες

Επέστρεψε σπίτι του, το παγκόσμιο φαινόμενο Mamma Mia! Μετά την επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, τώρα ήρθε και στο Badminton και το βράδυ της Πέμπτης έκανε πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες!Το αυθεντικό μιούζικαλ με τα αφηγηματικά τραγούδια των ABBA ήρθε απ το Broadway στην Αθήνα για λίγες παραστάσεις και οι celebrities έσπευσαν να το απολαύσουν.
Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιάννη Στάνκογλου, η Μαρί Κυριακού, ο Μέμος Μπεγνής, ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα, η Σοφία Μανωλάκου με τον επί χρόνια σύντροφό της Σπύρο Σπαντίδα και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στη μαγική βραδιά! Και ταξίδεψαν με το μιούζικαλ!

Περισσότερα από 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν λατρέψει τους χαρακτήρες, την ιστορία και βέβαια τη μουσική του MAMMA MIA! αναδεικνύοντάς το στο πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών!
Η ηλιόλουστη, χαρούμενη ιστορία που έπλασε η συγγραφέας Catherine Johnson εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί. Την παραμονή του γάμου της, μια κόρη αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της, και η αναζήτησή της έχει ως αποτέλεσμα να φέρει πίσω στο νησί που επισκέφτηκαν πριν 20 χρόνια, τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της, τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της.

Δες φωτογραφίες:

Ελισάβετ Μουτάφη

Shaya

Σμαράγδα Καρύδη

Μαρί Κυριακού

Φρύνη Τσάκωνα, Παναγιώτα Βλαντή

Κώστας Κρομμύδας, Μαρίνα Γιώτη

Μιχάλης Μαρίνος, Μέμος Μπεγνής

Γιάννης Στάνκογλου

Σπύρος Σπαντίδας, Σοφία Μανωλάκου

Μαριάννα Τόλη

Read More

And More