Μάρα Ζαχαρέα: Σπάνια έξοδος με την κόρη της! Φωτογραφίες

Έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και προσπαθούν να κρατούν την καθημερινή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Μάρα Ζαχαρέα και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, που περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους, αλλά τους βλέπουμε σπάνια μαζί με αυτά σε κοινές εξόδους.
Ο Βασίλης και η Άννα, είναι η βασική τους προτεραιότητα και η χαρά της ζωής τους. Σε παιδική ηλικία τους είχαμε δει ελάχιστες φορές σε κοσμικά events με τους γονείς τους, αλλά τώρα που μεγάλωσαν πια τους συνοδεύουν δειλά δειλά σε επίσημες εκδηλώσεις. Έτσι έγινε και το περασμένο Σάββατο. Η Άννα Ρουσοπούλου συνόδευσε την διάσημη μητέρα της στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι μόδας που έγινε σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο κατάστημα της Σήλιας Κριθαριώτη -που κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας- (δες εδώ φωτογραφίες) και απόλαυσαν ένα μαγικό θέαμα. Με casual σπορ εμφάνιση η 15χρονη Άννα φωτογραφήθηκε με την Μάρα Ζαχαρέα και είδαν μαζί τις νέες τάσεις στη μόδα, αλλά και γιορτινά ρούχα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp

Read More

And More