Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι καλύτερες δημόσιες εμφανίσεις της συζύγου του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

“Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου. Στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά την ανάδειξή του ως νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα πολύτιμο σύμμαχο τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόσφκι.

Φυσικά, ήταν δίπλα του και το βράδυ της Κυριακής και έκανε τους πάντες να ασχοληθούν με τη διακριτική της στήριξη στον Κυριάκο αλλά και τη δυναμικότητα του χαρακτήρα της. Μια γυναίκα με πλούσιο βιογραφικό, με δικό της στιλ και με προσωπικότητα που την κάνει να ξεχωρίζει.

Την βλέπουμε σπάνια σε δημόσιες εκδηλώσεις. Στις περισσότερες συνοδεύει τον σύζυγό της ή τα παιδιά τους σε διάφορες εξορμήσεις ή δίνει το παρών σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική της δραστηριότα.



Το TLIFE συγκέντρωσε παρακάτω κάποιες από τις καλύτερες δημόσιες εμφανίσεις της, ανάμεσά τους και κάποιες με μαγιό από καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές.

Read More

And More